Nya Balmain X Loreal läppstiften

Allmänt / Permalink / 0
har ni sätt dessa i butiken än? Jag tycker iallfall att de verkar så spännande. jag kikade på dem när jag var inne på kicks och det 'r ju lite mer annorluna färger än många av de andra läppstift. De flesta är också skimmriga. Kollade inte på alla så vet inte om alla är det eller bara de jag kollade på. Jag tyckte dock väldigt myckt om ett som var lite nude men som skimrade åt guldhållet. Kommer inte ihåg vad det hette. Men tror att jag antagligen kommer köpa det senare... Jag gillar även de brun/ gråa men jag har redan ett läppstift i typ den färgen så det känns onödigt att köpa. Jag tycker verkligen att Balmain har varit i framkant på senaste. De har haft så mycket sammarbeten och så på senaste. Har typ aldrig hört så mycket från balmain sen de släppte sin kollektion med hm. 
Vad tycker ni om läppstiften?

Min vecka

Allmänt / Permalink / 0
Hej!
Är så trött just nu om jag ska vara ärlig. Har haft en ganska tröttsam vecka hittils med mycket att göra. Nu har jag dessutom fått halsont. Så det gör så ont att svälja just nu. Jag har egentligen inte så mycket att berätta om eftersom det inte har hänt så mycket spännande och det kommer nog vara så på bloggen framtills nyår sen komemr det bli lite mer aktivt där för jag har ganska mycket att göra just nu. Både med skola, jobb och massa annat och jag pallar inte lägga ut massor med dåliga inlägg nu när jag har mycket att göra. Kvalité före kvantitet liksom. Så kommer nog upp lite färre men för hoppningsvis hyssat okej inlägg framtills nyår!
Hoppas ni har haft en bra vecka iallfall så hörs vi när vi hörs!
 
 

Snart gäster

Allmänt / Permalink / 0

Hallå!

Håller på och fixar och plockar här hemma. Vi ska nämligen snart ha gäster för ett litet mini julfirande. Har sprungit omkring så mycket så jag har vördta huvudverken men drack lite vatten så det går nog snart över. Jag bad min brorsa att ta bilder på mig och när jag kollar så är nästan alla skakiga. Påriktigt hur lyckas man med det. Aja här är de två som inte var sååå skakiga haha.

Till top