Happy death day

Allmänt / happy death day / Permalink / 0
Hej jag tänkte skriva lite om happy death day filmen eftersom jag var och såg den igår och jag antar att jag inte är den enda som har sätt fram emot att se den. Jag är inte typen som gillar skräckfilmer som bara ska vara läskiga hela tiden typ som de där flytta-till-ett-hunted-house filmerna. Jag gillar när det finns andra känslor med också det gör det mer känslosamt man får veta mer om personen osv. Det här är precis en sådan film. Det är inte bara de läskiga scenerna men det är tillräckligt för att det fortfarande ska vara en skräckfilm. 
 
Filmen handlar om en tjej som vaknar upp på hennes födelsedag och islutet av dagen blir hon mördad. Då vaknar hon igen och det är samma dag igen. Hon upplever alltså sin dödsdag om och om igen. Hon ska då ta reda på vem som har dödat henne för att få det att sluta. Hon förändras mycket som person under den här tiden och man får även veta saker om hennes mamma som dött. Jag har under den här filmen både skrattat blivit livrädd och gråtit. Ja jag är en person som har väldigt extrema känslotoppar så det är nog inte många som börjar gråta av att se den. Mina kompisar började skratta när de såg att jag började gråta för att de tyckte att det var så konstigt. 
 
Så jag tyckte om filmen jättemycket och jag tycker att alla borde se den för den var superbra. Det vill säga om ni gillar den här typen av filmer. 
 
 
Till top