Favoritprodukter

Allmänt, skönhet / Permalink / 0
Här kommer ett litet inlägg om mina favoritprodukter just nu iallfall. Jag har inte riktigt hittat min perfekta flytande foundation än men jag har ju ett mineralpuder som jag älskar. Dock så kan jag tycka att det blir lite svårt att använda bara ensamt för jag tar mig för mycket i ansiktet. Dock så är det så fint att ha på foundationen. Jag brukar ha en i nyansen när jag är som brunast och en i nyansen när jag är som blekast. Då kan jag blanda dem och få min perfekta hudton. Sen kan jag ju även använda dem då för att ljusa upp och för att göra vissa partier mörkare. Jag använder ett från tikei och till skillnad från bareminerals så kostar inte en förpackning 100000 kr. De kostar som en ``vanlig´´ foundation. Länk till deras hemsida hittar ni här
Jag använder ganska mycket produkter från nyx och sleek. För att de både är billiga och sjukt bra. Jag älskar den här primerna från nyx (som ni ser på bilden) den är så bra för att inte bli glansig. Jag har dock bland hy så jag har bara den här primern där jag tycker att jag blir glansig så jag brukar använda två olika primers samtidigt. Jag kan tycka att den känns lite plastig på huden men den är välidgt bra. En av de produkter jag använder mest på ögonen är det guldiga pigmentet från nyx. Jag brukar ofta göra en brun sotning och sen ha det bara på ögonlocket. Det är sjukt snyggt. Jag började med den looken tack vare att nina dobrev typ hade den i varje avsnitt av vampire diaries i en säsong haha. (kanske egentligen var ett avsnitt men känns som en säsong). Sen har vi ju såklart anastasias dip brow pomade. Jag har ju bloggat om den förut och ni har väl hört typ alla prata om den haha. 
Sen har vi sleek. Jag älskar deras ögonskuggspaletter. Jag har två styckna och just den här fick jag i present för några månader sedan. Det har blivit typ min favorit och jag använder den nästan varje dag. Som ni kan se på outfitbilden som kommer upp senare idag. Då har jag bland annat de två blåa skuggorna. Jag älskar att ha färg men den här är liksom lite nedtonad samtidigt som det är färg vilket är så bra. Jag insåg nu också att det matta liquid lipsticket är från The balm. Jag tänker inte så mycket på vilka produkter som säljs i kina osv men jag tycker att det är lite viktigare med om de innehåller PFAS eller inte. (vet ni inte vad det är gå in på @surface på instagram) Jag vet inte om de andra produkterna gör det men jag vet att typ alla the balms produkter gör det. Jag kommer nog inte köpa några mer produkter därifrån förens de tagit bort det iallafall. Jag hoppas att någon snart tar fram en app där man kan scanna varorna och direkt se om de innehåller pfas eller inte precis som vegokollen för vegomat. Jag tycker iallfall att det är sjukt snyggt läppstift och det håller bra. Dessutom är färgen så sjukt snygg. Om någon föresten vet något smidigt sätt att veta om produkterna innehåller Pfas eller inte så kommentera gärna nedan. 
Till top