Middag

Allmänt / Permalink / 2
Jag bestämmde mig för att äta lite bättre idag efter alla hamburgare. Har haft så ont i magen de senaste dagarna. Jag hade ju kunnat äta det här med ris också men om jag ska vara ärlig så är jag fruktansvärt dålig på att koka ris. Dessutom är det krångligt så brukar typ aldrig göra ris. Därför så la jag bara ner lite spenat istället för ris och jag tyckte att det funkade bra. Det blev jättegott.
Jag använder inte så ofta recept när jag lagar mat. Jag brukar oftast bara kasta ihop något. Idag så hackade jag upp lite lök, lite zucchini och champinioner som jag fräste. Sen hade jag ner krossade tomater och tomatpure och därefter vitabönor. Sen lät jag det puttra lite och kryddade bara lite. Ingen mästermåltid direkt. (Därför jag inte har en matblogg haha) men det funkar när man måste få i sig lite energi iallfall. Sen middag dessutom men den var ändå klar på typ 15 min. 
Jag älskar grytor och sådant ändå så brukar jag nästan aldrig göra dem själv. Vet inte riktigt varför och jag känner att jag måste bli mycket bättre på det. Jag måste börja laga mer ordentliga måltider för att det blir lite för ofta lite fabrikat mat i ärlighetens namn. Vad gillar ni för mat?
#1 - - Carolina:

Gott! Inte heller den bästa på att laga ris haha :D

#2 - - Angelica Wåhlin:

Åh, vad gott :D

Till top