Midnight sun

Allmänt / Permalink / 1
Hej! Jag och min kompis frida var och såg filmen midnight sun på bio igår. Det är med Bella Thorn i huvudrollen. Jag måste först säga att jag trodde att den skulle ha en liten annan typ av handling. Jag visste inte riktigt vad för typ av film jag gick och såg helt enkelt. Därför blev jag lite förvirrad/ förvånad när handlingen tog en helt annan sväng efter halva filmen. Här är iallfall trailern: 
 
Jag började nästan gråta bara när jag råkade sätta på en sekund av trailern nu när jag skulle få in den i inlägget. För det är det som är grejen det är en så sjukt sorglig film. Jag menar enligt mig är det definitivt värre än för eller senare exploderar jag. Alltså detta är på en sjuk nivå. Jag började gråta efter halva och alltså tillslut var det ingen vits att torka tårarna för innan jag han lägga ner min hand var ansiktet fyllt igen. Jag tyckte nästan hur det var lite komiskt för ibörjan så försökte typ hela biosalongen låtsas som att de inte grät men tillslut gav alla upp. I slutet så satt alla och snorade och grät inklusive mig. Jag var så lycklig för jag hade haft med mig ett par solglasögon så jag kunde ha på mig dem påvägen hem. 
 
Men filmen iallafall. Jag kan ju inte direkt säga varför den blir så nedrans sorglig för det är ju trotts allt halvvägs in  i filmen... Men den handlar iallfall om den här tjejen som inte kan gå ut i solljus och är därför inlåst i sitt hem. Hon har bara en vän och det är hennes kompis Morgan. Förutom Morgan så har hon hennes pappa. Hon träffar iallfall den där snubben och vill inte säga att hon inte kan vara i solen. Vilket försvårar heela situationen. Blir typ frustrerad. Varför kunde hon inte bara ha sagt det. Sen är det värsta romantiska grejen liksom. 
 
Jag tyckte om den även om den förstört min hjärna. Kom att tänka på den när jag skulle sova och började gråta igen. Jag vet inte jag kan inte riktigt förklara hur den påverkade mig eftersom att ja då måste jag spoila. Den var iallfall så sjukt bra gjord och extremt fin. Helt enkelt en superbra film. Så om ni klarar av sorgliga filmer så tycker jag att ni ska se den. För den är välidgt bra. Bara sorglig på ett sätt som jag inte riktigt gillar. Jag tror att sorgliga filmer påverkar folk mer eller mindre beroende på sin egna inställning och rädslor. Jag vet inte.  Superbra film iallafall. 
#1 - - Julia:

Den måste jag se!

Till top