Min förmiddag i bilder

Allmänt, mat, träning / Permalink / 0
Hej på er! Här kommer ett inlägg med min förmiddag i bilder. Jag började morgonen först med att chilla och kolla netflix. Jag somnade ganska sent igår så tänkte att jag inte skulle stressa iväg. Sen behövde jag plugga lite matte. Ligger ju efter i min planering (för att jag ska räkna ikapp det som jag ligger efter nu på lovet) så jag behövde plugga lite nu. Jag tror att jag kommer behöva plugga lite mer ikväll men vi får se. Så jag satte mig innan jag ens ätit frukost och bara räknade så långt jag orkade. Jag satte på lite musik och bara gjorde så gott jag kunde. Det gick ganska bra och om jag orkar räkna lite till ikväll är jag typ ikapp i min planering :)
Sen var det dags för lite frukost. Jag passade på nu när vi hade massa påskmat kvar från lördags och gjorde en macka med sojabullar och rödbetssallad. Det är sjukt gott faktiskt. Jag vet att vissa brukar vilja ha typ smör under och sådant? Men det tycker inte jag om det ska bara vara rödbetssallad och sojabullar.
Sen var det dags för veckans första träningspass. Jag körde millitärpress som fokus och det gick faktiskt ganska bra. Kännde dock mig lite sliten när jag körde. Antagligen för att jag sovit alldelles för lite nu i helgen. Jag har fortfarande inte direkt lyckats springa. Jag gjorde dock två tappra försök men fick håll båda gångerna och jag vet inte riktigt varför. Det kan ju bero på massor med saker. Men det är bara att prova igen om någon dag eller så. 
 
 
Till top