Min vecka

Allmänt / Permalink / 0
Hej! Hade ju dåligt med internet så det här inlägget kom ju inte ut igår så nu kommer det idag istället. Det har varit en lugn vecka. Dock så har jag inte varit så bra på att plugga som jag borde ha. Jag hade planerat att räkna ikapp i matten men det löser sig väl. Nationella är ju snart så måste ju börja plugga på lite där. Det är ju inte jättelångt till sommaren nu. Det är ju bara två månader till sommarlovet... Aja kanske ska börja nu.
 
Veckans bästa: Att det har varit lov och jag har kunnat fokusera på träningen och verkligen tränat långa pass. Dessutom har jag kunnat fokusera mer på bloggen och framtills när mitt internet försvann så har jag varit väldigt nöjd med innehållet. 
 
Veckans sämsta: Ganska uppenbart att det är bristen på internet haha. Det har varit så frustrerande att inte ha något att göra. Vi har ju inte haft någon tv heller. Därför har jag gått misste av så mycket bra innehåll. Vi har ju haft gäster i helgen så det hade varit kul att blogga om.
 
Veckans träning: Har varit asgrym. Det har varit underbart. Har känt mig så jävla stark. Dock så har jag blivit påminns av min extremt dåliga kondition... Det är ganska sjukt. Jag kan ju knappt springa en kilometer. Drömmer tillbaka till tiden när jag kunde springa 5 km på bra tid...
 
Veckans favoritserie: Serien zoo som handlar om att alla djur typ blir knäppa. Trust me den är mycket bättre än den låter orkar bara inte skriva värsta långa förklaringen. Den är iallafall bra
 
Veckans bild:
 
 
 
 
 
Till top