Min vecka

Allmänt / Permalink / 0
Hej på er! Dags för en nytt inlägg om min vecka. Som ni vet har den varit lite kaos. Som även märkts på bloggen. Det har helt enkelt hänt ganska mycket. Jag känner att jag måste få kontroll på bloggen igen. Jag trodde att det skulle bli superbra när vi åkte till berlin eftersom det blev mycket inehåll. men vi hade ju inget internet och ingen frittid. Vilket gjorde det så svårt att hinna med.
 
Veckans bästa: Att vara i Berlin. Det har varit så fruktansvärt kul att vara där även om det var dåliga saker med det också. Det var kul att umgås med klassen på ett annat sätt. Det har också varit så kul att få se en ny stad och framförallt med sina vänner. Det blev liksom ett äventyr på ett annat sätt än när man åker med familj liksom. Så kul.
 
Veckans sämsta: Att resan var lite kaos. Alltså totalt kaos alltså det hände så mycket otur första dagen så det är sjukt. Mitt kort slutade fungera. Jag kunde inte ringa på min telefon. Vi kunde inte checka in. Jag tvingades checka in mitt handbagage. Flyget blev försenat. Vi hann inte äta ordentligt med mat. Ni hör kaos. Första dagen gick det iallafall lite bättre. Annars hade jag typ inte klarat av resan alls.
 
Veckans serie: Lost in space på netflix. Jag älskar rymdserier och den här är faktiskt väligt bra. I like it very much. Rekommenderar.
 
Veckans favoritprodukt: Är egentligen ett verktyg. Nämligen ögonfransböjaren. Bästa som finns. Varför brukade jag aldrig använda den förut?
 
Veckans träning: Har varit okej har ändå fått in 4 pass även om de varit sådär. Tränade ju mest med kroppsvikter plus att jag var ju helt slut av att gått runt så mycket i berlin
 
Veckans instagrambild: @fanny_birath 
Till top