Min vecka

Allmänt / Permalink / 0
Hej! Skrev ju lite kort om helgen igårkväll men jag tänkte att jag skulle skriva om veckan över lag också. Det har varit en stressig vecka skolmässigt men även en väldigt social vecka känner jag. Jag har haft mycket att göra hela tiden och tittat ovanligt lite på netflix. Dessutom så har jag lyckats att inte äta något socker på en hel vecka! Jag tycker iallfall att det är superbra jobbat av mig. 
 
Veckans bästa: att ha varit så social och träffat så mycket vänner men också för att jag har klarat mig utan socker. Det är så sjukt tycker jag. Nej det är inte en ``beach body´´ grej utan det är för att jag vill ha bra energi till min träning och att jag har lite svårt att hantera mitt sockerintag om jag ska vara ärlig. Därför så tänkte jag att vi provar iallafall en vecka. Nu har jag bestämmt mig för att försöka klara en vecka till också!

Veckans sämsta: Att Avicii dog. Jag måste säga att jag hamnade i total chock när jag fick reda på det. Har gråtit flera gånger över det och det är både på grund av hans musik men också för att han har inspirerat mig så mycket i mitt liv. Jag kanske skriver mer om det senare för jag orkar inte förklara allting nu.
 
Veckans träning: Har varit bra iallafall i antalet pass men sen tycker jag att vissa pass varit lite mesiga. Något som dock är jobbigt nu är att jag slarvat bort en hanske och magnesium och jag känner att jag inte riktigt har råd just nu att köpa nya. Som den fattiga studenten jag är. 
 
Veckans favoritprodukt: Det är helt klart min brun utan sol. Jag har känt mig så blek på senaste så nu när solen kikade fram så tänkte jag att nu är det dags för brun utan sol. Jag gillar verkligen inte att vara såhär blek.
 
Veckans favoritpodd: Forni och Hamilton. Jag älskar den typ mest på grund av deras lugna röster. De börjar inte skrika eller tjuta mitt i meningar som nästan alla andra gör. Därför tycker jag att det är bästa podden att lyssna på när jag ska sova. Synd bara att de bara släpper ett avsnitt för om jag lyssnar på en fjärdedel per dag så räcker det ju bara 4 dagar och jag behöver ju sova 7 dagar i veckan haha.
 
Veckans instagrambild: @fanny_birath
Till top