Min vecka

Allmänt / Permalink / 0
Hallå på er! Jag hoppas att ni har haft en underbar dag. Jag har spenderat hela dagen sovandes i min säng... Därför har det inte kommit upp något här på bloggen. Jag har varit så duktig med att posta men nu igår så var jag så stressad så jag totalt glömde bort och kom på det efter att jag vaknat efter min 100 år långa dvala. 
 
Veckans bästa: Att det är lov. Det är så skönt för då kan man äntligen kan vila och ta det lungt samt att man har så mycket tid. Har liksom tid att träna och att jag inte behöver stressa igenom passen utan jag kan låta det ta den tiden det tar. Underbart!
 
Veckans sämsta: att jag har varit så dålig på att plugga. Hade gjort upp ett pluggschema för lovet som jag inte följt och det var för att komma ikapp i matten. Jag har ju fortfarande tid att komma ikapp men det hade varit skönt att ha det gjort i början av veckan så man sen kan ta lov påriktigt.
 
Veckans träning: Har varit så bra fick in 4 pass denna veckan. De var bra pass också. Var länge sen jag hade en riktigt bra träningsvecka som jag haft nu. Jag hoppas att nästa vecka blir minst lika bra. 
 
Veckans instagrambild: @fanny_birath: 
Till top