ni som gillar att spriga...

Allmänt / Permalink / 0
Hej på er! Har inte kommit in i min vanliga bloggrutin som nog märks. Det har inte blivit så personliga inlägg senaste veckan. Jag är nu iallafall påvägen hem från min löprunda och jag är helt slut. Jag gillar inte att springa speciellt mycket för att jag tycker att det är så otroligt tråkigt. Jag har nu inte sprungit påriktigt sen typ i sommras men nu kände jag att jag behöver ta tag i det lite. Jag har ju fortfarande styrkefokus på min träning. Jag känner dock att man måste ju iallafall kunna springa till tunnelbanan utan att hålla på att svimma efter... 

Därför så tog jag idag tag i det och tog mig ut. Jag sprang en löprunda som jag tycker ändå var ganska bra för att ha varit så långt sen sist jag sprang. Just när det gäller löpning så gillar jag inte att prata om mina resultat eftersom alla e så olika. Jag minns när jag började springa för 1,5 år sen och det var en kamp att springa 500 meter. Då lyssnade jag på folk som pratade om att springa 5 km och tyckte det var sjukt. Idag tänker jag likadant om folk som springer milen. Det är något som har varit så svårt för mig. Att ens kunna springa den distansen jag gör nu på "en dålig tid" tog mer än ett halvår. Jag vill att alla ska kunna känna att de kan oavsett vilken nivå. Jag vet hur det känns att sitta där och titta löpare och inte förstå hur de klarade det. Jag såg det som en omöjlihet. 

Jag tror att problemet när folk börjar träna är att de jämför sig med personer som är sjukt mycket mer vältränade. Då är det väl inte så konstigt att det känns som att man inte utvecklas. Min träningsresa började på botten och den har knappt ens börjat. Jag kan fortfarande titta på andra ibland och känna att det är omöjligt. Jämför dig inte med andra utan var stolt över vad du faktiskt ha lyckats med. Sätt upp små mål på vägen och vem vrt då kanske du når det omöjliga en dag!

Till top