Ny träningsgrejer

Allmänt, träning / Permalink / 0
Beställde lite nya träningsgrejor nu under påsken som jag fick hem idag. Jag köpte bland annat gummiband. Jag måste erkänna att jag tycker att de är lite jobbigt att visa dem. Jag tränar för att jag vill bli stark. För jag tycker om att känna mig stark. Jag imponeras när folk är starka. När jag säger starka så menar jag folk som är lite större för att de är starka. Svårt att förklara men om ni lyssnat på träningspodden någon gång så tänker jag lite som Lofsan kring det här (även om hon är stark och jag knappt kan lyfta ett mjölkpaket lol). Jag vet inte det här är så känsligt ämne men jag känner att gummibanden kopplas till ```snyggträning´´. Det menar jag de som bara tränar för att bygga rumpa och att den där norm träningen för tjejer. Det är inget fel om det är det man vill göra. För det viktigaste är ju att man tränar. Jag känner bara att jag försöker spä på/ anpassa mig till idealet att tjejer ska göra den typen av träning genom att visa gummibanden. Jag vet inte det kanske är lite skevt men det är ju sammhället också. Jag tänkte just försvara varför jag köpte dem men det ska jag inte göra. Man ska inte behöva göra det. Hur tänker ni kring sånt här? Kommentera gärna nedan.
 
 Jag beställde då handskar för jag har ju börjat lyfta lite mer och jag har redan fått blåsor och sådant på mina händer så jag tänkte att det var lika bra att beställa ett par. Dock så får vi se hur de funkar för generellt sätt så brukar inte det att funka att ha saker på mina händer dels för att jag har små händer men också för att jag typ brukar få kramp i mina händer osv. Men jag håller tummarna för att det ska gå bra.
Sen beställde jag flytande magnesium/ mange (/kalk) för att ja jag svettar som fett mycket om mina händer om jag ska vara ärlig. Jag har alltid haft det problemet och har aldrig velat hälsa på folk för att mina händer har varit helt blöta. Därför kan det ju vara lite svårt att greppa en stång. Sen har jag ju svag greppstyrka också. Jag tror att jag har svag greppstyrka eftersom jag aldrig har gjort övningar där man behöver greppa på grund av mina svettiga händer. Så jag har en del att jobba på. Dessutom vill man ju kanske inte alltid ha handskar på sig så jag tror att det blir tiptopSen beställde jag bara en shaker för att slippa betala frakten för det blev då billigare att köpa denna eftersom att gymgrossisten där jag beställde sakerna ifrån har fri frakt från 500 kr. Jag har ingen egen så jag tror att den kommer väl till pass. 
Till top