Glad måndag

Allmänt, stil / Permalink / 0
Ny vecka nya möjligheter eller hur. Nu börjar skolan påriktigt igen med läxor och plugg men det är samtidigt så skönt att ha en vardag igen. Jag klarar verkligen inte av att inte ha rutiner. Under lovet åkte jag in till stan många gånger och bara satt på cafe och skrev för att kunna ha känt att jag gjort något lite vettigt. Så nu blir det så skönt att få lite rutiner igen och att få börja jobba igen. Ser verkligen fram emot jobbet den här terminen är som sagt taggad. 
Jag känner att jag har så mycket att se fram emot den här terminen och så mycket planerat. Som sagt så gillar jag rutiner. Jag är lite orolig över att jag ska bli stressad men jag försöker att inte tänka så mycket på det. Det ska som sagt bli kul och jag får väl bara spendera lite mindre tid på netflix så har jag lite mer tid haha. Känner verkligen att lediga dagar är så mycket kortare och när man tänker tillbaka på vad man har gjort så har man i princip inte gjort någonting men när jag tänker på allt jag gjort under en skoldag/ jobbdag så känns det som att jag faktiskt har gjort saker och den känslan gillar jag.
Jag tänkte skriva nu i veckan ett inlägg om tips för matte på gymnasiet för att det var en av de tuffaste grejerna med gymnasiet. För mig och alla i min klass så blev det verkligen en chock över hur mycket man faktiskt behövde engagera sig i skolan. Det är lite annorlunda än på grundskolan. Skulle ni uppskatta lite tips som jag samlat på mig under min gymnasietid än så länge (går ju i trean nu) har ni några andra frågor kring gymnasiet så kan ni ju alltid kommentera det här nedanför!
 
Det som jag kommer behöva lägga mest tid på i år är inte matte utan spanska. Herregud. Jag ska ha det som individuellt val men har inte läst spanska sen i nian! Jag minns ingenting haha! Hoppas jag får en förstående lärare som kan ge mig några veckor att repitera innan jag ska kastas in i elden haha. Vi får se jag tror det löser sig!
Jag har försökt att repitera lite språk nu i sommar men jag har samtidigt kännt att jag behövt vila och det har varit så mycket annat som hänt som tagit av min tid. Som min farmor. Det har tagit ganska mycket av min energi. Det är därför som jag bara gett mig själv lite tid och tänkt att det är okej. 
Tänker nu när jag ser dessa bilder att jag borde ha tagit en annan bh eftersom den ``lyser´´ igenom så mycket och det är inte direkt speciellt snyggt haha. 
Till top