middag

Allmänt / Permalink / 0
Vi åkte inte så mycket skidor idag för alla var lite sega och trötta. Men vi avslutade iallafall dagen med mumsig middag. Tog såklart risotto för det är det bästa som finns. Laga mig risotto och I am yours haha. Äter alltid risotto hela tiden när jag är i Italien och jag är inte speciellt bra på att laga det också. Det blir bara smaklöst sorgligt nog. Fick tyvärr min mat sist så glömde fota den. :(


After Ski

Allmänt / Permalink / 1
Idag så har det varit mycket finare väder i backen även fast det varit sjuuukt kallt. Därför har jag inte tagit några bilder i backen idag för trodde mina fingrar påriktigt skulle falla av om jag tog av mig vanten. Jag la in sådana där värmekuddar i vantar och skor men frös så mycket i slutet ändå.
Min familj tvingade mig nerför en svart backe. Jag kan åka dem men föredrar röda för jag är lite rädd av mig. De tvingade iallafall mig till en ganska brant svart backe som dessutom är extremt isig. De säger att: "det kommer gå bra". Jag åker sist och det första som händer är att min syster trillar och åker nerför hela branten... Det gick bra för henne men så mycket för att det skulle gå bra.
Jag trodde verkligen att jag skulle förfrysa någonting i slutet. Det gjorde så ont i mina tår. När vi kom tillbaka tillbaka till lägenheten kunde jag inte böja på min ena stortå och när jag försökte gjorde det superont. Jag la mig iallafall för att vila och sa att jag ville ta en 5 minuters powernap och sen kunde vi gå till after skin. 1 timma senare vaknade jag haha.
Vi gick till after skin och beställde varmchoklad. Det var ganska roligt för chokladen hade nästan samma konsistens som chokladpudding. Det vill säga lite för fast för att dricka haha. 

bilder från dagen

Allmänt / Permalink / 0

Här har ni skidbilderna från dagen. Det var synd för det var väldigt dålig sikt för det snöade så mycket. Det var också ganska isigt underlag.
Det är inte jag på bilden men min syster. La även upp den här bilden på instagram @fanny_birath
Det är så sjukt fint tycker jag. Påvägen hit när jag såg alla hus mitt uppe i bergen så tänkte jag bara: varför bor jag inte här? För det var så fint överallt.

Till top