After Ski

Allmänt / Permalink / 1
Idag så har det varit mycket finare väder i backen även fast det varit sjuuukt kallt. Därför har jag inte tagit några bilder i backen idag för trodde mina fingrar påriktigt skulle falla av om jag tog av mig vanten. Jag la in sådana där värmekuddar i vantar och skor men frös så mycket i slutet ändå.
Min familj tvingade mig nerför en svart backe. Jag kan åka dem men föredrar röda för jag är lite rädd av mig. De tvingade iallafall mig till en ganska brant svart backe som dessutom är extremt isig. De säger att: "det kommer gå bra". Jag åker sist och det första som händer är att min syster trillar och åker nerför hela branten... Det gick bra för henne men så mycket för att det skulle gå bra.
Jag trodde verkligen att jag skulle förfrysa någonting i slutet. Det gjorde så ont i mina tår. När vi kom tillbaka tillbaka till lägenheten kunde jag inte böja på min ena stortå och när jag försökte gjorde det superont. Jag la mig iallafall för att vila och sa att jag ville ta en 5 minuters powernap och sen kunde vi gå till after skin. 1 timma senare vaknade jag haha.
Vi gick till after skin och beställde varmchoklad. Det var ganska roligt för chokladen hade nästan samma konsistens som chokladpudding. Det vill säga lite för fast för att dricka haha. 

#1 - - emma. Rehn:

Ja det är sjukt kallt ute!

Till top