helgen i bilder

Allmänt / Permalink / 0
 
Så bilderna är från min kompis födelsedagsfirande. Hon fyllde 18 år och hade en brunch. Jag har påriktigt aldrig sätt så mycket mat i mitt liv. Det var mat överallt till och med på golvet (som ni ser på bilderna nedanför) Jag blir typ hungrig igen bara jag ser på bilderna. Det var superkul och direkt efter drog jag vidare på nästa kompis firande. Därför har det varit lite svårt att hinna lägga upp bildera då.
 
 
S
 


sjukhus + espresso house

Allmänt / Permalink / 0
Skrev ju förut att jag skulle till sjukhuset igen för att kolla min rygg igen. Jag var där i nästan 2 timmar men fick inte reda på något mer ändå. Jag tror att efter denna utdragna grej kommer det visa sig att det bara är muskulärt och skicka mig till sjukgymnast. Just nu gör det inte jätteont men det är ara för att jag sitter i exakt rätt position och går stel som en pinner. Så fort jag börjar sitta som jag vill så börjar det göra skitont igen...

Aja gick iallafall med en kompis till stan. Kikade in på espressohouse. (Jag vet att jag sagt att jag ska börja äta mer veganskt men har blivit lite dålig på det på sista tiden. Men dricker ingen mjölk längre alls iallafall). Sen så träffade jag en annan kompis och vi gick och köpte presenter till en kompis som fyller 18 som jag ska till imorgon.

Saknar träningen

Allmänt, tankar, träning / ryggont / Permalink / 0
Har ju haft ont i ryggen så jag vågar inte riktigt träna träna just nu. Jag rör på mig och så men tror typ att det kommer bli värre om jag styrketränar. Jag är inte speciellt stark men jag vill bara dra till gymmet och köra ett (för mig) skittungt marklyft. Men nej nej. Jag ska till sjukhuset imorgon igen så får se om de säger något mer än vad de gjorde förut.
Innan någon säger det för det är det alltid. Jag skadade inte ryggen när tränade. Det kan självklart var så att det är det kombinerat med annat men träningen har inte gett mig ryggsmärtor är jag säker på. Främst för att det egentlgen inte gör så ont att träna om det inte blir knyckigt för ryggen. Men är som sagt orolig att det ska bli värre om jag styrketränar. Så jag får se hur det bli. Håller tummarna för att det ska försvinna snabbt.
Till top