Fredag

Allmänt / Permalink / 0
Vi åkte till tyresö centrum igår så då paddade jag på att köpa lite nya kläder. Jag kilade in på hm och köpte lite grejer. Känner att jag måste uppdatera min garderob lite hela tiden för att få lite varierande outfits haha. Har blivit lite enformigt på sista tiden, men kommer mer variation, jag lovar!


vad är det ens för dag?

Allmänt / Permalink / 0
Hej på er gullisar! Jag är så peppad just nu. Har dock varit igång så mycket så känner att det kanske är dags för dagens andra nap snart haha. Jag känner ändå att jag återfått energi så det var kanske inte en så dum idé att impulshyra en stuga i Tyresö. Vet knappt vad det är för dag och det är så skönt. Det visar att jag börjar bli lite återvilad.

Jag ser dock lite fram emot att komma hem så att jag kan träna på gymmet och blogga ordentligt. Ni som följer min instagram såg ju säkert på min instastory att jag marklyfte med min brorsa som tyngd igår. Jag försöker vara lite aktiv på min instastory nu så om ni vill så kan ni alltid följa mig, @fanny_birath, kommer upp lite skojiga grejer ibland. Vad skulle ni vilja se mer av i bloggen?
Godmorgon

Allmänt / Permalink / 0
Hej på er! Gick nyligen upp och jag måste säga att det ändå är lite mysigt att vara här. Även om jag håller på att få panik eftersom jag vill gymma. Jag har inte varit på gymmet på flera veckor nu och jag är inte så bra på att styrketräna utanför gymmet. Nu ska jag iallfall ta det lungt och skriva nu när jag är här. Något jag inte gillar här är alla småkryp. Jag hade en fluga som surrade i mitt öra hela natten. Nu ska jag iallfall sätta mig och skriva lite så vi hörs lite senare, hoppas ni har en härlig morgon.
Till top