Update

Allmänt / Permalink / 0
Hej!
Jag har varit så dålig på att blogga men det är nu det gäller. Jag ska verkligen vara lite dedikerad till bloggandet nu. Så en liten update. Jag har nu kommit hem från stugan vi var i. Jag har inte gjort speciellt mycket förutom att jag har träffat lite kompisar och ja bara haft kul. Jag har nyss vaknat efter att ha sovit i 12 timmar. Sinnessjukt. Tror jag ska gå till vårdcentralen nu i veckan och ta lite blodprov för jag har aldrig sovit såhärmycket om jag inte varit sjuk. Så vi får se hur det blir. Nu kan ni iallfall förvänta er lite roliga grejer här i bloggen. Just nu hoppas jag bara att det ska bli lite bättre väder så att jag kan ta lite roliga bilder utomhus. Jag måste också köpa ett nytt objektiv till min kamera för att det har gått sönder. Tyvärr. Inte en billig historia.
 
Aja tänkte bara kika in lite snabbt och säga att jag är tillbaka och här är jag!

utseendehets

Allmänt, tankar / Permalink / 0
Jag känner att jag är så trött på kroppshets just nu. Känner hur det även påverkar mig med. Speciellt på sommaren. Jag försöker att inte påpeka människors utseende för mycket. Jag försöker att inte påpeka människors matvanor men ändå så får jag själv höra så sjukt mycket sådant hela tiden. Äter man bra en måltid så äter man alldeles för nyttigt, då är man "en sån där överdriven". Om man däremot så äter något onyttigt så är man ohälsosam. Jag är så trött på det. Kan man inte bara få vara. Jag förstår att de människorna också har blivit påverkade av samhället liksom mig. De måste dock ansvara för att inte säga allting de tänker. Jag har sagt saker örut där jag sen har tänkt att "det där var kanske inte jättebra sagt" därför tänker jag efter lite extra nu för tiden. Kan någon må dåligt över det jag säger. Om det ens finns en liten möjlighet så försöker jag att inte säga det. 
 
De flesta som jag har pratat med har sagt att deras komplex har börjat med en "oskyldig kommentar". Så nu får ni en bild som jag först inte blev så nöjd med när jag såg. Nej jag behöver publiserar inte den för att se en kommentar om att "bilden är visst fin". Jag säger så och lägger upp den för att jag vill visa hur samhället kan påverka en så att man inte känner sig fin fastän man har en helt "normal" kropp. Jag tog en prommenad och insåg sen att det inte är några fel alls på det här. Det är bara min dumma jobbiga hjärna.
 
</div
Till top