Dagens sminkning steg för steg

Allmänt / Permalink / 0
Hej på er! Här kommer ett nytt typ av inlägg som jag inte gjort förut. Där jag visar dagens sminkning steg för steg. Inte direkt världens mest avancerade sminkning och jag är inte proffs men jag är iallafall nöjd.
 
Jag började iallfall med foundation/ concealer och som ni ser så har jag inte det i hela ansiktet utan bara på de röda områdena i mitt ansikte, alltså främst i T zonen. Concealern är från maybeline Jag vill bara säga att min hud inte är så perfekt egentligen som den ser ut på första bilden. verkligen inte. Jag har inte dålig hud men jag är ganska röd och det syns inte alls på bilden haha.
 
Sen använde jag min contoure palette från Sleek i färgen medium för att contoura och bronza mitt ansikte. Efter det så lånade jag ett transparant puder från min syster (vet inte vad det är för märke) och la det på områdena som jag ville ljusa upp.
 
Basen är klar!
 
Sen la jag ögonskugga och ljuset är lite dåligt så man ser inte exakt på bilden men jag la en lila ögonskugga och en roströd skugga och sedan la jag ett guldpigment från Nyx i mitten av ögonlocket. Därefter var det dags för lite eyeliner och fransar. Jag måste säga att jag är ganska nöjd med resultatet
 
Till top