Min vecka

Allmänt / Permalink / 0
Hej! Ännu en vecka har passerat och nu är det dags för ett till inlägg om min vecka. Jag har haft en bra vecka även om det har hänt ganska mycket känns det som. Idag är som sagt min lediga dag så jag har sovit för en gångs skull. Är dock ändå lite trött. Jag har dessutom inte tränat på hela veckan. Jag känner mig jättedåligt men samtidigt så har jag verkligen inte orkat. Det får faktiskt vara så. Ska försöka få till lite träning nästa vecka. Då har jag ju dessutom min sista jobbvecka innan jag är ledig. 
 
Veckans bästa: Det har varit en ganska bra vecka så jag har flera saker. Men igår så hängde jag med två kompisar och kollade på fotbollen och så, vi förlorade ju men vi hade ändå så roligt. Sen har jag även övningsskört flera gånger den här veckan och jag tycker att det har känts ganska bra så det känns verkligen bra.
 
Veckans sämsta: Att jag inte tränat någonting, känns verkligen inte bra. Känner nästan hur mina muskler förtvinar. Sen också att vi förlorade matchen i lördags men samtidigt så har det väl varit vårt bästa VM på länge så det är ju bra ändå.
 
Veckans träning: Har som sagt inte existerat alls, tyvärr.
 
Veckans favorit serie: Bones, jag är så besatt av den serien. Kollar om på den nu igen för typ 4:de gången. det är en sån serie som man kan kolla på samtidigt som man gör något annat.
 
Veckans favoritprodukt: Torrschampo. Amen.
 
Ser jag mest fram emot med nästa vecka: Är att jag har sista jobbveckan vilket är både bra och dåligt. Jag ser så mycket fram emot ledigheten. Så sjukt mycket. Jag behöver verkligen lite ledigt. Har inte hunnit återhämta mig sen skolspurten än.
 
Veckans instagrambild @fanny_birath:
 
Till top