Min vecka

Allmänt / Permalink / 0
Veckans bästa: Att jag har hängt med ganska mycket kompisar vilket är så härligt. Känns så berikande att bara hänga med människor och ta det lungt. Lyckades ju tajma in mina lediga dagar på två soliga dagar så det var ju supernice.
 
Veckans sämsta: Att jag har varit så extremt trött så jag har svårt att orka med allt som jag vill hinna med. Som att träna övningsköra, plugga, läsa osv. 
 
Veckans favoritprodukt: Har haft på mig så lite smink nu medans jag jobbar eftersom ja för det första så känns det inte jättehygieniskt när man jobbar på ett sjukhus och för det andra så orkar jag inte när jag går upp. Men jag måste säga att ögonbrynsfärgning definitivt räddade mig den här veckan. Mina ögonbryn är nästan osynliga (skämtar inte ens) för att färgen är så ljus så nu ser man att jag har ögonbryn när jag jobbar!
 
Veckans träning: Har varit ok, fick till 3,5 pass den här veckan och inte överdrivet mycket styrka. Har känt mig så himla matt i kroppen men det är väl inte så konstigt när man sover så lite som jag gör just nu. 
 
Veckans serie: Det är Bones som jag håller på och kollar om på. Har sätt alla avsnitt flera gånger (nästan)
 
Ser mest fram emot med nästa vecka: JAG ÄR LEDIG PÅ TISDAG, då får jag sova!
 
Veckans instagram bild @fanny_birath
 
Till top