WORK

Allmänt / Permalink / 0
Hade andra jobbdagen idag. Är heelt slut. Igår slutade jag vid 20 och idag så började jag vid 7. Det vill säga sov inte överdrivet mycket. Blir inte jättelångt inlägg idag men nu är jag iallafall någorlunda i rutin igen. Jag har haft en så stressig vecka. Även om det inte varit skola så har det varit så mycket privat att göra och lite drama och sådär ni vet hur det kan vara. Jag gillar iallafall mitt jobb och hittils har det varit roligt. Jag hade tänkt träna idag men jag vill behöver vila känner jag. Jag var hos min kompis i helgen så förutom igår morse så har jag inte direkt haft någon tid alls för mig själv. Så därför ska jag bara hänga med mig själv idag. Jag behöver sådana dagar.
 

Veckans shopping

Allmänt / Permalink / 1
Jag fick både den här terminens lön och skatteåterbäringen förra veckan. Nu kan vi prata om att jag blev lite knäpp när det gällde shopping. Efter det här så köpte jag dessutom så mycket underkläder eftersom att jag insåg att jag hade typ 2 par strumpor och i princip lika många bh:ar haha
 
Det var så tur att jag hittade en vattenfast mascara på rea eftersom att min mascara har varit slut sedan länge. Jag använder bara vattenfast mascara. Främst för att mina ögon lätt börjar rinna om det blåser och så och då föredrar jag att inte få mascara i hela ansiktet. Jag tycker jag är finare utan pandaögon haha. Jag har dock inte hittat någon favoritmascara än så har ni något bra tips så kan ni kommentera nedan.
Jag har dessutom verkligen saknat en bra highlighter. Jag har ju i princip bara använt ögonskuggor som highlighters de senaste året. Nu är det typ inga skuggor kvar nu behövdes det verkligen 
Köpte de här nagellacken också. De var så fina. Jag har provat det rosa men jag kommer dock inte att få ha på mig nagellack på några veckor. Jag ska nämligen jobba på ett sjukhus i sommar och då får jag inte ha nagellack på mig, tyvärr. Mina naglar blir så missfärgade nu på sommaren. Men sen när jag jobbat klart. Då ska jag ha så mycket nagellack :)

Ta hand om er kropp i sommar

Allmänt / Permalink / 0
  
 
Kommer kanske skriva lite mer om det senare men jag vill verkligen slå ett slag för att inte hacka ner på sig själv under sommaren. Det är så många som jag känner som ändå går runt fullt påklädda för att de verkligen inte trivs med sin kropp. Min egna bekvämlighets gräns går någonstans vid bikini vilket är något jag jobbar med. Det är så tråkigt att se hur folk verkligen gömmer undan sig under sommaren och inte vågar vara bekväma. Jag har ändå en kropp som är ganska nära ``normen´´ men det betyder inte att jag alltid varit bekväm. Det gör mig verkligen så ledsen när folk inte känner sig bekväma i sin kropp. Jag tänkte faktiskt göra ett inlägg lite senare om tips för att bli mer bekväm i sin kropp. När det gäller kläder så tycker jag att ni ska göra ert bästa med att sluta tänka att ``andra tycker att det här är snyggt/ fult´´. Försök att bara tänka på vad du tycker om och vad du känner dig exra snygg i. Ta på dig det där plagget som får dig att känna dig lite extra självsäker. Det kommer du må bättre. Tänk dig succeblus hela sommaren. Bättre än så blir det inte. Som sagt kommer mer inlägg om ämnet senare men ville bara ge er lite pepp. Jag vet att det är svårt att tro på ibland men alla kroppar är vackra, och det viktigaste är att du mår bra. 
Till top