Middag med släkten

Allmänt / Permalink / 0
Hej! Jag har jobbat hela dagen och efter det så åkte jag raka vägen hem till min säng och somnade. Sen var det dags att åka iväg igen och äta middag på ett ställe på söder med min familj. Dock så blev det inga bilder därifrån eftersom vi satt inomhus och det var så extremt ljust mörkt därinne. Därför så kommer det bara lite bilder från innan.  På bilden nedan så ser ni min syster Livia och jag (uppenbarligen.) Middagen var iallfall jätte mysig och jag åt en hallumiburgare. Jag blev så extremt mätt efter så att jag knappt trodde att jag skulle kunna ta mig hem efteråt haha. Det var så kul att träffa min mormor också som jag inte träffat på ett tag. Ska försöka träffa dem lite mer på min lediga tid. Just nu jobbar jag ju ganska mycket dock. Nu är det inte långt kvar till nästa lediga dag :)
 
 

dags att ta hand om huden

Allmänt / Permalink / 0
Jag har aldrig tagit hand om min hud speciellt mycket. Jag har alltid haft tur med min hud. De enda finnarna jag fått har i princip varit från när jag har bestämt mig för att klämma en pormask... Jag vet att man inte ska klämma dem men jag kan inte låta bli. Jag tänkte iallfall att jag kanske ska bli bättre på att ta hand om min hud lite bättre. Jag har ju nästan inget smink på mig nu under tiden jag jobbade och jag tänkte att jag kanske också skulle passa på att prova lite olika ansiktsmakser. Dock så är ju de flesta ansiktsmasker som de flesta som jag följer använder svindyra. Jag köpte iallfall min favoritmask från lush och två masker från ett märke som jag inte provat på typ 5 år. Jag tror faktiskt att det var så länge sedan. Då vet jag dock att jag inte var överdrivet förtjust i masken men mycket kan förändras på 10 år. Vad gillar ni för masker? 
 
 
 
 

Dagens outfit

Allmänt, stil / Permalink / 0
Hej på er! Som ni ser på bilderna så är det så blåsigt idag haha. Mitt hår blåste överallt haha. Ser lite tokigt ut. Idag är min helg iallafall över. Jag är taggad inför jobbet faktiskt. Ska bli härligt att känna att jag gör något vettigt idag. Jag jobbar kväll så fick iallfall lite sovmorgon vilket är härligt. Jag behöver verkligen sova just nu känner jag, var ju en hektisk vår så behöver verkligen vila ut lite. Jag skulle ha tränat imorse men skippade det passet för att jag var så trött. Kändes bättre att sova lite till än att dra iväg och träna. Sömn är ju minst lika viktigt som träning. Ska dra till jobbet om en stund. Därför kommer jag inte ha på mig den här outfiten överdrivet länge haha. Bara när jag åker dit och när jag åker hem haha. Men det är ju dagens outfit ändå haha. Byxorna är föresten från Nelly! Älskar dem. De är så bekväma men ser samtidigt väldigt ``stiliga´´ ut. Vad tycker ni?
 
 
Till top