Bullet Journal + min vecka

Allmänt / Permalink / 0
Hej på er! Jag har börjat att prova mig på bullet journaling. Det kanske inte ser 100 ut än men det är så roligt. Jag 100% älskar att planera och strukturera och det här är perfekt. Jag  känner mig så lugn av att bara sitta och rita upp den. Än så länge är den ganska basic men jag ska kolla på lite inspobilder så kanske den blir lite roligare snart. Jag har också märkt att den jag har har för tunna sidor för som ni märker så ser man igenom lite. Men det gör ingenting man förstår ju allt ändå!
Jag gjorde en sådan här för Juni även om det inte ens är en hel vecka kvar på Juni. Jag hade loite svårt att komma på vad jag skulle rita upp men jag körde bara på lite basic blommor. Som sagt första gången jag provar! Jag tycker iallfall att det blev ganska fint.
 
Jag hade iallfall tänkt att jag skulle gå igenom den kommande veckan lite. Jag jobbar hela veckan förutom Onsdag och Torsdag så det blir helg mitt i veckan istället. Har inte skrivit så mycket om mitt sommarjobb än men det kommer senare. Jag har slarvat så mycket med mat och träning de senaste veckorna så ska komma in i rutin igen. Samma sak med bloggen. Som ni ser har jag varit ambitiös och skrivit in 5 alla kanske inte blir av för att jag kanske kommer att vara för trött men jag hoppas att jag orkar med några. Är så taggad! Sen hoppas jag att jag ska hinna med att träffa lite kompisar också. Jag har ju trotts allt några dagar ledigt. Älskar när man inte har supermegamycket skola. Känner mig så lättad då. Har en del uppbokat även om jag inte är i skolan men det är ju saker som är så roliga (vilket inte alltid skola är tyvärr). 
 
Petade även in ett litet ursprungligt bloggschema sen så kanske det ändras lite och så kanske jag fyller på med inlägg om sådant som händer under veckans gång. Det enda jobbiga är att jag inte har på mig så mycket roliga outfits egentligen när jag jobbar för jag har ju på mig arbetskläder så går bara dit och åker hem i plagg men det finns ju inte supermycket som man kan göra åt det haha. Men outfits inlägg kommer det att komma upp ändå. Så ni behöver inte oroa er haha. Hoppas ni har haft en fin fin dag så hörs vi imorgon!
Till top