Tränings tips

Allmänt, träning / Permalink / 0
Som ni vet så är träning bland det bästa som jag vet. Till och från iallfall. Nu har jag precis börjat komma in i min träningsrutin igen. Jag tänkte att jag skulle skriva om lite träningstips för att motivera lite. Dock är jag ju inget proffs men det påstår jag ju inte heller. Jag gillar iallafall lite olika typer och träning och nu så föredrar jag ju gym men det är ju också under sommartiden som man kanske inte alltid har tillgång till gym. När jag ska träna lite hemma så brukar jag yoga ibland. Ibland kan jag även ta en paus när jag behöver plugga under en längre tid och yoga en liten stund. Då brukar jag kolla på yoga with Adriene på youtube. Hon är väldigt bra. Jag vet att jag tipsat om henne i bloggen men det är värt att nämnas igen. 
Sen när det gäller hemma träning så har jag provat mig på lite olika typer appar och pass. Jag har bland annat provat FMTK (tror den heter så) som är en träningsapp från försvaret. De har väldigt olika typer av program och du kan vällja på styrka kondition eller rörlighet eller alla samt vilka muskelgrupper du vill träna. Jag använde vissa av passen där jättemycket när jag började träna. Det är sådana pass som ofta kan vara jobbiga även om man är vältränad.
Mitt tredje tips är kanske lite konstigt men det är instagram. Jag följer flera träningsprofiler på instagram och varje gång jag ser att de postar ett pass så brukar jag spara de inläggen i en mapp som heter träning. Så när jag ska träna så scrollar jag bara igenom där och kan välja ett pass därifrån. Jag gillar speciellt några pass som Lofsan har lagt ut på sin instagram. De har ju även en mapp som heter Mitzed men den kostar så det kanske kan vara en bättre grej att börja med försvarets app och sen köpa den här när man kommit igång lite (om man vill hålla nere på kostnaderna det vill säga.)
Något som jag gör för att hålla mig motiverad är att lyssna på träningspoddar. Jag lyssnar framför allt på styrkelabbet och de har en jättebra hemsida om det är något man funderat över och tips på övningar osv. Sedan lyssnar jag även på träningspodden och styrkebyrån. Träningspodden focuserar lite mer på löpning och styrkelabbet och styrkebyrån är nästan helt focuserade på styrketräning. Hoppas ni fick ut något av inlägget, kram Fanny
 
Till top