Påskbuffé

Allmänt / Permalink / 0
Hallå på er! Som utlovat så kommer ett inlägg om lunch-middagen vi var på nu idag. Det blev nog både lunch och middag får se om jag blir hungrig senare. Jag sa ju att jag var orolig för att det inte skulle finnas vegitariskt men det fanns ju så mycket. Det fanns en hel del av buffén som var helt vegansk! Hur bra! Jag har ju varit där flera gånger förut och ätit ``rätter´´ eller vad man ska säga och då har de haft ett vegitariskt alternativ i hela menyn. Därför blev jag så positivt överaskad när jag upptäckte det. 
Jag bestämde mig för att prova lite av allt möjligt. Jag är lite kinkig och vissa saker var typ gulrot eller vad det heter och andra liknande saker och det gillar jag inte. Men vissa saker var så sjukt goda asså. Det var en svampgrej som var typ bland det godaste jag ätit påriktigt. Sjukt gott. Fanns liksom massor med olika typer av röror och sådant så det fanns ganska mycket olika grejor. Gillar inte när det typ finns ett blad och att det är det enda som finns. Vegitarianer/ veganer vill också ha alternativ.
Sen åt jag en chokladkaka/ tårta till efterrätt (tyvärr inte vegansk ;/) men den blev inte så fin på bild så den får ni inte se haha. Jag måste säga att det är så härligt att träffa släkten såhär. Vi ses inte överdrivet ofta och vi firar inte högtider överdrivet mycket så det var härligt att fira lite för en gångs skull. Nu fyllde ju mormor 75 och sen fyller mamma 50 och sen är det min tur att fylla 18 haha. Många lite speciella födelsedagar iår känner jag. Jag har iallfall haft en så mysig dag och min morbror körde hem mig och min bror så jag slapp åka kommunalt hem och det var så skönt. För det hade blivit så kallt när vi skulle hem och jag hade liksom nylontights på mig så det var ju inte jättevarmt. Nu ska jag sätta mig och shoppa online. Jag hoppas att ni har haft en lika härlig långfredag som jag. <3
 

FREDAG

Allmänt, stil / mat, påsk / Permalink / 0
Idag så ska vi på resturang med min släkt och äta påskmat. Vi ska till mormors favoritresturang ute på djurgården. Mormor fyller nämligen 75 år så då måste vi ju fira det. Det är sjukt att det är 10 år sen som hon fyllde 65 för då hade vi en överaskningsmiddag hemma här med hela stora släkten med sysslingar och allt. Jag var ändå liten då men det känns inte som att det var för tio år sedan. Tiden går så snabbt. Jag älskar iallfall alla högtider och tar alla tillfällen till att klä upp mig lite extra. Förstår inte personer (som mina syskon) som bara ``vadå kan jag inte gå i hoodie´´. Varför man inte vill klä upp sig kommer jag aldrig att förstå haha. Ni brukar nog inte se mig i den här typen av kläder så ofta men jag gillar att ändå känna mig lite ``ordentlig´´ ibland. Passade även på att använda mitt konfirmationskors finns inte så många tillfällen där jag känner att jag kan ha på mig guldsmycken. Kommer nog mer bilder från när vi har varit där senare. Jag hoppas bara att jag hittar något bra vegitariskt att äta. Det är lite nackdelen med den här typen av resturanger tycker jag. Men det ska nog bli underbart. 
 
 
Till top