Glad måndag oå er

Allmänt / Permalink / 0
Är på så sjukt bra humör. Har inte varit på så här bra humör på hur länge som helst. Jag har inte ens varit speciellt stressad över provet jag skrev idag. Har strålat som en sol ändå. Tror provet gick bra ändå så det är ju bra. Jag är egentligen än strålande glad person lovar även om det inte låter så här ibland men när jag blir stressad inte lika mycket. Men nu har jag lyckats skriva prov på så här bra humör ändå. Tror iallafall att det beror på att jag har varit bra på att hantera min stress men man vet ju inte. Jag har checkat av två prov en inlämmning idag och sen har jag en till på fredag. Det är typ ingenting. Så chill asså. Blir så glad. Stekte pankakor så fort jag kom hem också och det var så härligt. Dessutom så har jag börjat läsa än så bra bok. Har inte läst klart den än men än så länge är den så bra. Den heter Fandom och äe skriven av Anna Day. Läs den om ni inte har något att göra. Det handlar om en tjej och hennes kompisar som är besatta av en bok och sen händer det någon form av olycka och helt plötsligt är de i boken och liksom insugna i handlingen. Den är också väldigt bra skriven.Det är liksom en dystopisk bok.
 
 
Dystopiska böcker är nog bland mina favoritböcker. Så har ni några bra tips på sådana så kan ni gärna kommentera det. Jag läser/ lyssnar på ganska mycket så har funderat så mycket på att starta en bokblogg men jag tror inte att jag hinner det. Iallafall inte just nu. Kanske så småning om. Det är också kul för jag glömmer ofta bort vad jag tyckte om olika böcker och så så då kan man ju bara gå tillbaka och se.
 
Men nog om böcker. Jag funderar på om jag ska till gymmet. Jag är egentligen lite för trött men jag vill träna. Dessutom vad ska jag annars göra. Ska jag ut på en löparrunda kanske. Gillar egentligen inte att springa men jag kan ju inte liksom bara styrketräna som jag har gjort den senaste tiden. Vill liksom kunna springa till tunnelbanan utan att sen stå där på den tysta morgontunnelbanan och flåsa samtidigt som man försöker att andas så tyst som möjligt. Aja ska nog ut och springa. Men först ska jag fixa lite bilder till bloggen. Jag hoppas att ni har haft en stråååålande dag. Stora kramar!
Till top