Hälsning från sjukstugan

Allmänt, mat / Permalink / 0
Hallå på er. Här kommer en liten hälsning från sjukstugan. Mår hyffsat okej just nu har ioch för sig tagit några Alvedon haha. Men jag har nu när jag vart lite sjuk haft ganska svårt att få i mig mat. VIlket är ganska ovanligt för mig som alltid är hungrig. Då menar jag alltid. Så nu har jag inte fått i mig överdrivet mycket så det här var typ det enda jag åt igår. 
Glassen är typ det bästa jag vet. Det är gbs mjölkfria glass. Tips för alla att prova den. Den har varit min favoritglass sen jag var liten (den hade ett annat namn förut). Så mitt veckans tips är den här glassen speciellt smakerna med choklad och jordgubb. Det är ett så bra veganskt alternativ som till och med är godare än det ickeveganska, dessutom toppat med oreos som också är veganska.
Ber om ursäkt för snurrigt inlägg men är ju sjuk så är inte direkt så klar i huvudet just nu. Ni vet när man är sjuk och man är osäker på om du drömmer eller om det är verklighet. Det är så det känns just nu så minns typ inte vad jag skrev meningen innan men känner att jag inte direkt kan lämna det tomt här så det blir väl bra. Kram på er och hoppas ni har haft en trevlig fredag än så länge. <3
Till top