Happy monday

Allmänt / Permalink / 1
Nu är det måndag och en ny vecka. Uppenbarligen. Det är ju så det funkar. Jag har faktiskt inga lektioner idag vilket är lite härligt. Jag har dock en del att plugga och jag har inte börjat än. När jag skrev in i kalendern så trodde jag att jag hade lektioner efter lunch men nu har jag mer tid. Men jag har iallafall fotat lite så jag har iallfall lite material till bloggen så det kan jag checka av för idag. Nu lät det kanske som att jag tycker att det är tråkigt men det är så roligt så det är därför jag gjorde det först haha.
 
 
Så jag har iallafall lite att stå i idag och även resten av veckan. Hoppas bara så mycket att vi inte får någon till inlämning eller så. Dock så ska jag verkligen se till att träffa lite kompisar även om jag har en del att göra. Har ju en tendens att isolera mig när jag har mycket att göra. Man kanske inte ska hänga med kompisar när man ska ha prov men nu har jag ju insett att vi har ju alltid prov. Så vad ska man göra? Jag tror dock att det kommer gå bra även om jag är lite nervös.
 
 
Något mer jag ska göra den här veckan är att försöka att inte kolla på netflix och youtube så mycket. Inser nu att jag redan gjort det jättemycket när jag gick upp, lagade frukost och åt frukost. Men det kanske inte räknas? Jag hade ju ändå inte gjort något produktivt då. Aja jag ska inte slötitta iallafall för jag vill ha tid att göra allt det jag egentligen vill göra men är för lat för som träffa kompisar. Så ni som är som jag, lägg undan skärmen och träffa en kompis på tiden du har över!
 
 
Jag har psykologiprov på torsdag som ni ser och jag måste säga att jag tycker att det är svårare än vad jag trodde. Det som är synd är att jag bara har psykologi en termin så finns inte så mycket tid att ``göra fel´´ på utan man måste vara fokuserat. Men jag tycker att det är ganska kul att läsa även om jag glömt bort det fem minuter senare haha. Har försökt lära mig samma saker typ fem gånger och glömmer bort varje gång. Vet inte ens hur jag lyckas haha. Aja jag hoppas att ni har en bra vecka och det ska jag se till att jag också har.<3 <3 <3
#1 - - elin stridh:

alltså färgglada kalendrar är så mycket roligare :D

Svar: ja verkligen!
Fanny Birath

Till top