MÅNDAG

Allmänt / Permalink / 1
Inte dagens outfit som ni kanske förstår eftersom den är en pyjamas men fotade den på förhand. Ibland är man ju smart som gjorde det just när jag höll på att bli sjuk det var som att jag visste. Måste säga att jag ser lite sjuk ut på bilden så höll väl på att bli sjuk då. Vill iallafall tro att jag inte brukar se så trött och sliten ut.

 
Det här är ett av mina favorithalsband och jag har haft det så länge jag kan minnas. Har limmat igen den för det ska ju gå att öppna den. Anledningen till att jag limmade igen den är att jag målade massa skitkonstiga grejer inuti. Jag hade en period när jag hittade på min egen religion och då målade jag på i den hahaha. Asså vet inte riktigt vad jag tänkte med. Aja magneten är iallfall för svag och jag ville inte att någon skulle se de pinsamma målningarna så jag limmade igen den... Jag gillar ju smycket.

Det jobbigaste med att vara sjuk är att det sabbar hela ens tidsplanering vet inte hur jag ska ta ikapp 4 helt förlorade dagar och en halvt förlorad (den är idag). Skulle ju ha lämnat in inlämningarna idag och pluggat ikapp i matten i helgen. Inget av det har ju då hänt så det här blir väl en lite stressigare vecka än vad jag hade planerat tyvärr. Jag hoppas ni har en underbar dag så hörs vi <3
 
#1 - - Sofia:

Fin tröja ser supermysig ut

Till top