Min vecka

Allmänt / Permalink / 0
Hallå på er! Jag har nästan inte bloggat den här helgen. Känns som att jag har glömt hur man gör. Jag kommer tyvärr inte kunna lägga ut så mycket de kommande dagarna heller för har mycket att göra och man kan ju inte direkt fota när man kommer hem sent från skolan. Men jag löser det på något sätt. Så det blir nog bra ändå. Jag ska ha prov imorgon men är ändå på ganska strålande humör idag och just nu tror jag att provet inte borde vara några större problem. Tränade också bääästa passet idag så glad även om mina knäböj var så mesiga men var typ orolig att jag inte skulle komma upp om jag gick djupare och jag tränade ensam så fanns ju ingen där ifall att. Men kanske ska köra igång med punkterna. Märks att jag inte bloggat på några dagar för har så mycket att babbla om.
 
Veckans bästa: att jag har tränat bra pass och vågat mig till fria vikterna. Bara det är en seger i sig eftersom jag inte vågat gå dit på ett halvår fastän jag velat. Sedan att jag har träffat mycket kompisar vilket är så kul. Jag känner att jag har fått så mycket energi av det. Det känns som att min helg har gått så mycket snabbare än vanligt. 
 
Veckans sämsta: Att jag ligger så mycket efter i matten och fysiken så kommer få mycket att plugga ikapp nu. Typ det enda jag kommer på att skriva här just nu. Kan bero på att jag är på toppenhumör.
 
Veckans favorit podd: Mord podden. Min perfekta podd att lyssna på när jag ska gå och lägga mig för de pratar så lungt. 
 
Veckans träning: Som jag skrev förut så har den varit tip top. Hade velat få in ett pass till men de passen jag gjort har iallafall varit super duper.
 
Veckans favoritprodukt: Min contourpallete från sleek. så lätt att bara få lite liv i ansikten utan att ha massa smink som tar massa tid att sätta på sig. Jag älskar att sminka mig men jag är trött på morgonen och jag orkar inte gå upp tidigare för att sminka mig så snabba, enkla och snygga lösninga är bästa.
 
Veckans instagram bild @fanny_birath Sen är det här typ första gången på så länge som jag inte lagt ut en instagram bild på typ en vecka. SÅ nu får ni väl se den innan min instagram gör det. Men det har ni väl redan gjort haha.
Till top