Min vecka

Allmänt / Permalink / 0
Hallå på er. Nu har det gått ännu en vecka och jag vet typ inte ens hur det gått till. Det var ju söndag typ igår? Jag var ju faktiskt lite sjuk i veckan så det kan ju vara därför. Överlag så har det varit en okej vecka. Jag har ändå varit på ganska bra humör hela veckan även om jag fortfararande är så trött sen jag var sjuk och somnade klockan 8 både fredag och lördag hehe. 
 
Veckans bästa: Att jag äntligen är frisk och har lämnat in alla inlämningar som jag behöver göra innan påsk. Nej föresten har en kvar men den är redan färdigskriven så jag behöver bara lämna in den. Därför har det kännts så mycket lugnare i skolan och jag har för en gångs skull inte kännt att jag behövt åka raka vägen hem från skolan. 
 
Veckans sämsta: Att jag är sjukt mycket efter i matten och fysiken och jag vet typ inte hur jag ska komma ikapp för att jag är så sjuukt efter. Sedan att jag har varit sjuk och som folk med astma säkert känner igen sig med så tar det tid för min astma att återhämta sig. Så jag har fortfarande svårigheter med att gå utan att börja hosta och behöva ta medicin men det är på bättringsvägen!
 
 
Veckans träning: Räknas att gå till tunnelbanan som träning? Haha. Som ni förstår har jag inte tränat så mycket men fick in ett pass i fredagsmorse. Dock helt utan kondition för att då hade jag inte kunnat ta mig från gymmet på något annat sätt än ambulans (sorgligt nog är det nog inte ens ett skämt). Men mitt enda pass var iallfall så bra och jag fick brutal träningsverk.
 
Veckans favoritprodukt: Tycker alltid att denna är lite svår att svara på för tänker liksom inte på vilka produkter jag använder men min anastasia dip brow pomade är räddaren i nöden. Älskar att ha snygga bryn. Vem gör inte liksom?
 
Veckans bok: Det är ``Vi måste sluta ses på det här sättet´´ tror jag den heter. Den är iallafall väldigt bra och är lite lik katarina von bredow i stilen. Jag älskar ju att läsa men det blir lite sporadiskt på grund av skola men jag tänkte iallfall göra ett inlägg nu i veckan med boktips. Vad tror ni om det? 
 
Veckans instagrambild @fanny_birath:
 
Till top