Min vecka

Allmänt / Permalink / 0
Hej på er. Tänkte skriva lite om min vecka som nästan varje söndag haha. Som ni vet har jag ju varit i Italien vilket har varit fruktansvärt roligt. Vi brukar ju åka skidor en gång per år men har aldrig varit i alperna förut. Så det var kul att åka på ett nytt ställe. Det var ju lite större än ställena vi varit på förut så det fanns ju många fler roliga backar att åka. 
 
Veckans bästa: Finns så många positiva saker med den här veckan. Bland annat att jag har fått åka skidor och röra på mig varje dag. Sen såklart maten omg.  Älskar mat och älskar Italiensk mat. Skulle kunna flytta dit bara för matens skull. Det bästa jag vet är ju risotto. Risotton jag åt var sååå god mmm. Det var hyfsat kallt men det var ju ännu kallare än svenska fjällen så vi hade det ju jättebra om man jämför med hur det var i Åre iår. 
 
Veckans sämsta: Jag måste nog främst säga köer. Vi har inte suttit i så mycket bilköer men vi satt i en som stod helt stilla i typ en timme. Det är kanske inte så extremt men jag är lite sprallig av mig så jag höll ju på att få panik och hoppa ut ur bilen och springa iväg. Som tur var började det rulla igen precis innan det hände.
 
Veckans favoritpodd: Det är framgångspodden. Jag har lyssnat på flera avsnitt när vi var i bilen. Jag tyckte att avsnitten jag lyssnade på var så bra. Även om jag fick lite panik av han psykologen eller vad han nu var. Tyckte början var bra men i slutet tänkte jag bara: SLUTA PRATA NU, DET VAR JU BRA INNAN.
 
Veckans favoritprodukt: Fick tänka till lite nu. Men jag skulle nog säga enkelt läppbalsam. De blir så sjukt torra när man åker skidor hela dagen.(huden också haha). 
 
Veckans instagram bild (@fanny_birath): Är kanske konstigt nog ingen vinterbild utan en bild från i sommras. Från midsommar närmare bestämt. När vi var ute på promenad och jag satte på mig alla kläder jag kunde hitta så såg helt galen ut. Så kommer min kompis bredvid mig och har en skitsnygg klänning haha.
Till top