Nya växter

Allmänt / Permalink / 0
Jag har ju varit sjuk och missat några pass den senaste veckan. Så när de behövde hjälp i en grupp idag så tänkte jag: varför ska jag inte hoppa in? Så jag hoppade in i en grupp i två timmar idag. Det var inte på stället jag vanligtvis brukar vara på och eftersom det fortfarande är snö ute så behövde jag ta bussen. Det enda problemet är att jag tycker att reseplaneraren är väldigt dålig för bussar speciellt om man inte tar bussen varje dag så man vet exakt vilken som heter vad och exakt vad den ligger. Den hittar alltid på andra resvägar som jag inte vill ta och tar aldrig busstationen närmast. Jag tänkte då: Hey vi går bara dit bussarna går ju ganska ofta ändå. Nääää det gör de inte alls fick sitta och vänta i 25 minuter. Tur att det var fint väder iallfall. Jag hann till passet också det är tur att man är ute i god tid.
Iallfall efter passet så frågade pappa om han skulle hämta mig och jag sa gärna. Men då åkte vi till Bauhaus också och kollade på tapeter och allt möjligt. Vi ska ju tapetsera om och nu kikade vi mest lite på vad för typ av tapet jag vill ha. Vi kollade även på färg för mitt tak behöver målas om. Det behöver målas om mer än vad mina barnrosa tapeter behöver tapetseras över. Det är liksom smuts i taket och färg som har fallit av lite här och var så det ser fruktansvärt ut.
 
'
Jag bestämde mig iallafall för att jag iallfall ska försöka liva upp mitt rum lite nu. För tapetseringen och det kommer ju ta typ ett halvår om jag känner min familj rätt. Så jag kikade runt lite på växterna för att se om jag skulle köpa något. Jag måste bara säga att jag är jättedålig på att ta hand om växter så de kommer antagligen att vara vissna om typ en vecka. Men de är iallfall fina nu haha. Jag vill egentligen ha lite andra växter och blommor men jag känner att jag inte ska köra på för stort. Jag menar en kaktus är ju lättare att ta hand om än ett olivträd. Jag älskar olivträd. De är så fina men som sagt det får bli när jag känner att jag kan ansvara för den haha. Man kan ju inte bara köpa en sådan och sen låta den vissna. 
Jag tycker iallfall att det ser så mycket härligare ut med växter. Jag tycker inte att mina föräldrar har så bra inredningssmak överlag jag tycker att det mesta är sjukt omatchande och så. Inte för att mitt egna rum är speciellt mycket bättre haha. Dessutom ser ju mitt rum ut som en sopptip 90 procent av tiden... När jag ska fota hemma så springer jag iallafall runt med växter som rekvisita till bakgrunden för att det inte ska se så dött ut. Så nu har jag iallfall lite grönt redan klart i mitt rum så slipper jag släpa blommor dit iallfall! Jag känner att jag får ge er en update om några veckor så får vi se om ormbunken och kaktusen fortfarande lever haha. Jag älskar ormbunkar iallfall när de är så små men enligt min mamma (som inte var så positivt inställd till mitt växtköp) så kommer det vara blad överallt snart. Men det får vi väl se hur det blir med. De är ju trotts allt en av de älsta växterna vi har kvar på jorden idag så om de klarar utdöendet av dinosaurierna så borde de klara av att bo i mitt rum kan man ju tycka haha.
Till top