ONSDAG

Allmänt, stil / Permalink / 0
God kväll på er. Jag minns knappt vad jag har gjort idag för jag har haft fullt upp hela dagen. Inget netflix idag inte. Hade sovmorgon från skolan men behövde plugga och fota så det var det som hela morgonen gick åt till. Jag har dock fotat lite så nu har jag iallafall lite bilder som jag kan använda. Jag har nu blivit så trött på alla mina varma kläder så nu har jag börjat ta min syster. Hon tar mina klädet också hela tiden, det är lite roligt.
 
Så idag blev det lite ``mörkare´´ kläder om ni förstår vad jag menar. Jag älskar att variera min stil allt från den lite rosa princessstilen till nästan lite goth liknande. Har aldrig riktigt förstått mig på när folk säger att ``det är snyggt men det är inte min stil´´. Min filosofi är att tycker jag att det är snyggt så är det min stil. Sen förstår jag ju att man kanske vill ge ett visst intryck men det betyder ju inte att alla kläder för olika sammanhang behöver vara likadana. Men det är bara min åsikt.
Jag har iallafall haft en enda lektion idag men ändå är jag helt slut. Gick faktiskt upp halv 7 ändå och sen efter min lektion så tränade jag. Dock ett lite smått misslyckat pass för det var så otroligt mycket folk (speciellt starka biffiga män) och jag ville inte riktigt gå till fria vikterna och trängas med dem så fick träna lite annat. Så blev tillslut bra även om jag var lite vilsen och fick planera om hela min plan men men. Man gör det bästa efter situationen.
 
 Sen har jag en inlämning till på fredag som jag kanske skrivit hälften på och den ska lämnas in på lektionstid så det har jag varit tvungen att skriva mycket idag och måste fortsätta skriva efter att jag städat undan min middag och bloggat klart. Jag hade dock kunnat somna nu assa. Vågar inte riktigt blunda för då kommer jag ha huvudet på tangentbordet. 
Så nu ska jag iallfall städa och sen ska jag gå och lägga mig och skriva från min säng. Så jag inte behöver röra mig så långt sen. Fett oklart inlägg haha. Jag hoppas att ni har haft en bra dag så hörs vi imorgon <3
Till top