Tillökning i skogarderoben

Allmänt / best secret, skor, vår / Permalink / 0
Hallå svejs på er. Jag har äntligen mina skor som jag nämde att jag beställt. Det tog sin lilla tid att få dem och när jag väl fick hem dem så var jag sjuk så orkade ju inte riktigt prova dem men nu har jag gjort det och oj vad jag är glad. Alla av skorna är kanske inte bäästa kvaliten men samtidigt så var några av dem ganska billiga så det får man ju räkna med. Jag beställde dem från bestsecret.com. Så vi börjar med bästa först. Kolla på dessa skor hur snygga är de inte.När jag beställde så trodde jag inte att de skulla vara mina favoriter men nu när de är hemma så är de det. Kommer ha dem så ofta nu haha. Det är så jag funkar hittar en favorit och har sedan på mig de konstant.
Nästa par var anledningen till att jag satte mig och skoshoppade haha. Jag kände att jag behövde införskaffa mig ett par sådana. Ett måste i vårgarderoben helt enkelt. De är så snygga på också så det kommer ni nog få se när det blir lite varmare men jag blev lite förvånad över att de var så höga. Men det blir nog tip top ändå. 
Dessa tyckte jag var så snygga på hemsidan och jag tycker fortfarande är det men det är inte min typ av sko. Jag vill att foten sitter fast ordentligt så att jag kan ha full kontroll över min sko. Ganska logiskt ändå. För om det inte är det så måste jag gå försiktigt och spänna fötterna och allt så vet inte riktigt vad jag tänkte här men de var iallafall billiga och jag kommer säkert att ha dem iallfall en gång.
Sista paret. Jag såg märket som hade de här skorna och tyckte att de var så annorlunda de var liksom inte bara en sko i mängden. Därför bestämde jag mig direkt för att köpa ett par av dessa för jag älskar när det är annorlunda men fortfarande på ett snyggt sätt. Alltså inte helt crazy bananas liksom. Så dessa kommer jag att ha på mig så mycket i vår/ sommar för de sitter fast ordentligt och är inte alltför hög klack.
Till top