Update

Allmänt / Permalink / 0
Hallå på er! Hoppas att ni har haft en underbar morgon. Jag tänkte bara kolla in och skriva lite om varför jag inte bloggat på två dagar nu. Jag vill verkligen satsa på min blogg och blogga kontinueligt men det går inte så bra när man är sjuk tyvärr. Jag har legat och sovit de senaste två dygnen om jag ska vara ärlig... Jag har haft feber och allting och varje gång jag har öppnat ögonen har allt snurrat så det har inte gått. Sen har jag ju astma så har knappt kunnats andas något heller. Kan fortfarande inte det och därför är jag hemma från skolan även idag. Jag är försenad med tre inlämningar för att jag varit sjuk som jag skulle ha lämnat in i fredags och ja ni förstår. Så nu så så kommer det inlägg som vanligt igen. 
 
Nu när jag har varit sjuk så känns det lite som en dröm. Jag har inte riktigt vetat när jag drömt och inte och har pratat i sömnen vilket jag aldrig gjort tidigare. Jag vaknade en gång av att jag sa ``Vad hände med ekorrarna´´. Asså va vad trodde jag hade hänt med ekorrarna. Är lite roligt ändå. Sen har jag drömt de sjukaste drömmarna. Jag hade chinchillor förut som tyvärr inte finns längre och han som var min hette plutten. Jag drömde att jag hade honom i en liten burk (som han egentligen aaaldrig skulle fått plats i). Sen när jag kollade i burken så var det en orm som ringlade sig därinne. Ryser bara jag tänker på det. Har aldrig varit speciellt rädd för ormar men nu tror jag att jag är det. Fy.
 
Så det enda jag har gjort dessa två dagar ni inte hört från mig är att sova och sova. Inte speciellt kul. Har försökt sätta på filmer men har slutat med att jag somnat två minuter senare. Så var nog bra att jag inte bloggade för då hade jag nog bloggat i sömnen och då kan jag inte ansvara för vad jag hade skrivit. Så det var en liten update iallafall så hörs vi senare idag. Kram på er <3
Till top