Min vecka

Allmänt / Permalink / 0
Hej! Så har ännu en vecka swishat iväg. Tiden går så fort! Om en vecka har jag bara ett prov kvar. Gud så skönt! Känner mig inte direkt redo inför provet imorgon men det gör man väl aldrig riktigt så det går väl bra ändå. Något jag dock ser lite fram emot men ändå inte är att mitt resultat från högskoleprovet kommer imorgon. Ni får hålla tummarna för mig. Somnade ju dock i princip under provet eftersom jag kom hem från arlanda några timmar innan jag skulle upp så jag har inte överdrivet höga förväntningar på mitt resultat. Men det var ju första gången jag skrev så det får bli som det blir lite. Men om veckan som varit:
 
Veckans bästa: äntligen klar med matten, för iår. För två veckor sedan visste jag verkligen inte ens hur jag skulle kunna ta mig igenom mattenationella. Så glad att det är över nu iallafall. Snart kan man pusta ut helt och hållet
 
Veckans sämsta: Allt som finns att göra. Det är sjukt hur mycker som man måste hinna lära sig på så kort tid. Det är ju komiskt hur lärare verkar tro att man har en miljon timmar på ett dygn. 
 
Veckans träning: Har bara blivit ett pass den här veckan :/ Det ser jag mest fram emot med sommaren: kan träna hur mycket som helst. Jag ska verkligen träna gärnet i sommar. Nu när man har tid det vill säga. Insåg nu att jag tror att mitt gymkort går ut nu i veckan haha. Dags att förnya det :)
 
Veckans favoritprodukt: Bara torrschampo haha. Tror jag tog det förra veckan också men det är verkligen produkten jag lever för nu. Mitt hår ser ju smumutsigt ut dagen efter jag tvättat det. Helt hopplöst. Därför är torrschampot verkligen min räddare i nöden.
 
Veckans instagrambild @fanny_birath:
Till top