positiviteten gick ju sådär

Allmänt / Permalink / 1
Hej på er, jag lovade ju ett positivt inlägg. Det kommer ju inte. Jag är så hjärtekrossad om jag ska vara ärlig. En av mina bästa kompis har bettet sig konstigt och igår så "kompis-dumpade" personen mig. Tror jag aldrig blivit så ledsen över något som någon gjort mot mig. Jag har ändå blivit mobbad men det här var så mycket värre. Det är någon som känner mig så sjukt bra. Typ bättre än någon annan ovh från en vecka till en annan så vill männsikan inte ens vara min vän längre. Jag förstår verkligen ingenting. Hade detta pågått under en längre tid så hade jag inte reagerat så mycket men det är ju verkligen från en sekund till en annan.

Jag tycker att man ska få "dumpa" en kompis men det ska ju finnas en anledning och att man själv mår dåligt av att umgås med den. Men att en av ens bästa vänner från en sekund till en annan då kommer fram till att nej jag kan inte umgås med dig. Dessutom säger den att jag inte gjort något speciellt. Jag får sjukaste identitetskrisen alltså. Jag väntar typ på att någon ska hoppa fram bakom ett hörn och skrika "pranked". Det kommer ju inte hända... 
Jag ska jobba hela dagen och jag känner att det inte var en bästa dagen att jobba på men det kommer går bra och det blir en bra distraktion.
#1 - - Angelica Wåhlin:

Men usch, så tråkigt. Vad konstigt att det inte fanns någon direkt anledning heller .. :/

Till top