Serie tips

Allmänt / Permalink / 0
Hej tänkte tipsa lite om serier som jag kollar på just. Om ni inte visste det är jag ju lite av en netflixnarkoman hehe. Jag ser på ganska mycket serier. Det är dock inte så ofta (tror jag) som jag bara kollar på netflix utan det är ofta kombinerat med annat. 
 
13 Monkeys: är första tipset. Den handlar om en framtid där ett virus har dödat i princip hela befolkningen och huvudpersonen åker tillbaka i tiden för att försöka stoppa det från att hända. För det första så älskar jag apokalyps/ postapokalyps serier så det ger den plus i kanten bara där. Sen får den mig också att reflektera kring tiden. Det är så ``intressant´´ och även om det inte direkt är sann så är det fortfarande kul att se på.
 
The rain: den är också en apokalypsserie. Den kom ju ut på netflix för några veckor sedan och den såg jag klart ganska snabbt. Den är inte så speciell i sig. Det är inte så mycket nya ideér eller story det är en ganska standard apokalyps liksom men den är bra gjort. Jag tycker dock att det förstör så sjukt mycket att det är svenskar med. Jag vet inte om det är så att jag egentligen tycker att det är dåligt skådespeleri eller om jag bara tycker att det är konstigt att alla Svenskar ska vara med i en dansk serie som ska utspela sig i Danmark. Jag vet inte. Det förstör iallafall. Men den är iallafall spännande och bra. 
 
13 reasons why: Jag måste erkänna att jag har delade tankar kring den här serien. På vissa sätt tycker jag att den är jättebra och på vissa andra tycker jag inte om den alls. Jag kan inte riktigt bestämma mig. Därför vet jag inte om jag kan säga att det är ett tips egentligen. Om man inte har problem med att se sådana tunga grejer så tycker jag att man kan se den. Det väcker tankar och det tycker jag är bra med serier.
 
Vad gillar ni för serier? Kommentera gärna era favoriter nedan
 
Till top