Superhjältarna 2

Allmänt / Permalink / 0
Efter den utmattande dagen igår så behövdes lite distaktion så jag och mina kompisar åt först på pinchos, vilket var fine. Jag har ätit bättre mat faktiskt och blev fett besviken på risotton, men jag har ju lite krav när det kommer till risotto. Dyrt blev det också men jag gillade iallfall känslan på stället. Det var unikt liksom. 
 
Efter det så drog vi vidare och gick på bio. Vi såg superhjältarna 2 som vi egentligen skulle ha sätt förra veckan men då blev ju bion inställd. Jag tycker dock att det var värt väntan. Filmen var så bra. Älskade den. Den var verkligen så rolig och så spännande. Länge sen jag såg den första filmen men tror nästan att den här var bättre. Det var verkligen en scen som var så sjukt rolig att jag höll på att skratta hjäl. 
 
Dock så var det en kortfilm som spelades ibörjan som var det konstigaste jag någonsin sätt i hela mitt liv. Den handlade om en kvinna som gjorde en dumbling som började leva och sen så åt hon upp den? Det var sinnessjukt märkligt och jag fattade verkligen inte ens vad det var som hände. Men den riktiga filmen var iallfall jättebra. Skulle nästan kunna se den igen.
 
 
Till top