FREDAG

Allmänt, stil / Permalink / 0
Äntligen helg eller hur! Jag har haft så mycket pågång de senaste dagarna. Men jag tycker att det är skönt och roligt Som sagt så mår jag så bra av rutiner. Även om man inte gör samma saker varje dag så kommer man iallafall upp och gör någonting. Nu har gymnasiet börjat och även om man plötsligt måste börja plugga igen så är det roligt. Det är så socialt och man får träffa så mycket människor. Även om man träffar människor när man är ledig så träffar man alltid samma människor och jag tycker det är kul att kunna snacka med lite nya människor ibland också. 
                      
Min favoritdel med att börja skolan är att jag känner att jag har en anledning att välja outfit. När man bara ska vara hemma eller träffa en kompis så känner jag inte samma lust att klä på mig något snyggt. Men min favoritdel på skoldagarna är verkligen att bestämma min outfit. Det är så kul att leka med outfits. det är lite som en egen konstform i sig. Kommer säkert finnas ett gymnasieprogram för det snart också haha.
Som ni ser så har jag beställt en ny klocka som jag tänkte lägga upp lite om i helgen kanske. Har faktiskt en fullspäckad helg också med jobbet som startar och ska träffa kompisar och träna. Känner dock att jag ska ta det lite lugnt med träningen hela veckan eftersom jag varit lite småsjuk. Har tränat tvåpass så det kanske får räcka för den här veckan. Så taggad på allting speciellt för att se vad jag kan välja för outfit imorgon haha.
                    
Byxorna hittar ni här // korsetten/ bältet hittar ni här // hatten hittar ni här // blusen/ tröjan har utgått ur sortimentet men är från hm 
Till top