2018

Allmänt, tankar / året som gått / Permalink / 0
Hej! På er tänkte bara att jag skulle sammanfatta året 2018. Det har varit ett fullspäckat år och minst sagt stressigt. Men jag känner ändå att jag har lite svårt att bara minnas hela året sådär. Men jag skulle säga att 2018 har varit det mest skakiga året någonsin i mitt liv, med många toppar och tyvärr dalar. 
 
Min största lärdom det här året kan låta hemsk men det är att vara mer skeptisk mot människorna i mitt liv och inte förlita mig i alla till 100 procent. För något som hänt mig mycket är att jag har varit öppen och ärlig mot alla i min närhet men inte fått samma respekt tillbaka. Jag menar inte att jag vill ifrågasätta allt alla gör men jag vill inte vara liiika godtrogen som tidigare och inte låta folk köra med mig.
 
Under 2018 så förälskade jag mig totalt i styrketräningen och har fått in en så bra träningsrutin. För år sen så var jag en av dem som hade i nyårslöfte varje år att börja träna. Insåg nu också att jag klarat mitt eviga nyårslöfte att klara av 5 strikta armhävningar. Det trotts att jag inte övat på det men det är väl för att jag kämpat på i bänken antar jag. 

Något som kanske är lite av ett misslyckande är väl att jag i princip inte bloggat på månader men som jag skrivit förut så är det så kämpigt att hinna med. Tränar många timmar i veckan, jobbar och går ju fortfarande gymnasiet så det är svårt att hinna med. Jag är ju en sådan person som är ganska beroende av vila och lugn för att orka med allt och det tycker jag att jag blivit mycket bättre på. 
 
Det jobbigaste som hänt under året var ju att förlora en släkting till mig. Jag har skrivit om det tidigare men jag orkar inte gå in i mer detalj kring det. Dessutom så har ju haft jobbigt med ett par vänner har visat sitt rätta ansikte och så vidare vilket också har varit så fruktansvärt jobbigt. Det har helt enkelt varit ett ganska tufft år även om det har funnits bra saker också. Därför så hoppas jag och är säker på att 2019 ska bli ett mycket bättre år och det ska jag se till att det blir. Ska verkligen anstränga mig för att få det bästa året som möjligt och det hoppas jag att ni också kommer. För även om det händer saker som en inte kan kontrollera så krävs det ju ändå en ansträngning om det är något man vill ska bli annorlunda. Tänkte skriva ett annat inlägg om mitt 2019 som lär komma upp snart!
Gott nytt år på er!
Till top