Älskade farmor

Allmänt / Permalink / 0
Idag så var dagen som jag inte sätt fram emot. Min farmors begravning. Det var en jobbig dag och det var full rulle hela dagen. Jag hade värsta raseriutbrottet innan vi åkte dit eftersom jag inte tyckte att byxorna jag skulle ha passade. Frustration antar jag. 
 
Min farmor har verkligen gjort allt för mig och mina kusiner. Vi har varit hemma hos farmor en gång i veckan hela våra liv. Hon tog alltid med oss på aktiviteter och gick på teater och på olika aktiviteter. Hon var verkligen en perfekt farmor. Hon har alltid uppmuntat till kreativitet och har framförallt uppmuntrat mig i mitt skrivande. Jag hade nog inte haft kvar visionen om att bli författare om det inte vore för henne. Innan jag kunde skriva brukade vi sitta i soffan och jag berättade historier som hon skrev ner. 
 
Hon var verklligen en så speciell människa. Jag tror att hon var en av de enda som köpte dyra handukar för att sedan brodera på dem. Hon lät oss verkligen leva ut våran kreativitet. Jag minns en gång efter att vi hade sätt på Alfons Åberg där de gjorde trassel så lät hon oss göra det i halva husset. Det löpte garn tvärs över varenda rum, kors å tvärs och upp å ner. Hade någon garnifierat hela mitt hem hade jag blivit rasande men hon tyckte det var roligt. Jag saknar verkligen henne. Hon har ju dock varit borta i flera år men att hon fortfarande har levt. Så jag känner att jag började sörja för länge sedan. 
 
Om det är någon som vill skänka en slant till min insamling som är tillägnad henne där pengarna går till alzheimers så kan ni klicka här
 
Till top