Mina höstlöften 2018

Allmänt, tankar / Permalink / 1
Hej på er! Jag har tagit lite inspiration från männsikor och har tänkt att jag kanske ska ha lite höstlöften iår jag med. Jag älskar tanken på en nystart. Tanken på att det är något nytt nu. Skolan har ju börjat och det är mycket igång redan och jag är väldigt stressad redan. Jag har knappt hunnit börja än. Så mitt första löfte är att bara göra så gott jag kan. Jag kan inte göra som jag gjorde förra året och stressa ihjäl mig. Det går inte mycket bättre ändå. Ja i värsta fall kommer jag inte in på det jag vill eller måste ta ett år för att läsa upp mina betyg men det är mer värt att det tar ett år extra än ett år av helvete. För bara jag tänker på stressen under förra året så får jag ångest. Jag klarar inte av det. Jag satte för hög press på mig själv, gör det fortfarande. Jag är dock ingen supermänniska och så är det.
 
 
Det andra är att jag ska yoga även det en stressgrej. Jag är så otålig och det är just därför jag tror jag behöver yoga och meditera så jag säger kanske att jag ska yoga två gånger i veckan iallfall. Det känns ändå ganska rimligt. Jag vägrar yoga på pass men jag kan ju faktiskt yoga hemma. Jag tror att det kanske skulle kunna hjälpa mig mycket. Ett till träningslöfte är att jag ska konditionsträna mer, för det har så många positiva hälsofördelar och kan hjälpa med fokus osv. Vilket jag verkligen behöver. Tror det också kan hjälpa med min stress faktiskt
 
 
Sedan mitt sista mål/ löfte är ett ekonomiskt löfte. Nämligen att jag ska börja att beräkna mina utgifter och hålla lite koll. Jag kan inte fortsätta att spendera pengar som jag gjort de senaste veckorna. Då har jag snart inget sparande kvar. Så nu kör vi en lite stramare budget. Jag tror jag ska lägga mer pengar på nöjen och mindre på mat än vad jag gjorde förra terminen. Inget mer äta ute på lunchen osv utan mer gå på bio. Brukar sällan gå på bio just för att det känns som en onödig utgift.  Så det ska jag lägga mer pengar på. 
Det var det jag hade tänkt mig. Vad är era höstlöften om ni har några? Kommentera gärna nedan!
#1 - - pernillasandstrm.blogg.se:

När jag sätter förhög ribba så får jag också ångest som bara den och min depression blir värre. Har än inte funnit vägen till en ångestfri ribba/press på mig själv än. Men hoppas på att du hittar det en dag. :)

Till top