Superhjältarna 2

Allmänt / Permalink / 1
Efter den utmattande dagen igår så behövdes lite distaktion så jag och mina kompisar åt först på pinchos, vilket var fine. Jag har ätit bättre mat faktiskt och blev fett besviken på risotton, men jag har ju lite krav när det kommer till risotto. Dyrt blev det också men jag gillade iallfall känslan på stället. Det var unikt liksom. 
 
Efter det så drog vi vidare och gick på bio. Vi såg superhjältarna 2 som vi egentligen skulle ha sätt förra veckan men då blev ju bion inställd. Jag tycker dock att det var värt väntan. Filmen var så bra. Älskade den. Den var verkligen så rolig och så spännande. Länge sen jag såg den första filmen men tror nästan att den här var bättre. Det var verkligen en scen som var så sjukt rolig att jag höll på att skratta hjäl. 
 
Dock så var det en kortfilm som spelades ibörjan som var det konstigaste jag någonsin sätt i hela mitt liv. Den handlade om en kvinna som gjorde en dumbling som började leva och sen så åt hon upp den? Det var sinnessjukt märkligt och jag fattade verkligen inte ens vad det var som hände. Men den riktiga filmen var iallfall jättebra. Skulle nästan kunna se den igen.
 
 
#1 - - Mixnab:

http://scp-hk-wiki.wikidot.com/home:home

Do you want be famous on tiktok? Click link above and enjoy fans and followers free! 2021 UPDATED!

tik tok hack 2021,tiktok likes 2021 free,tiktok fans 2021 free,tiktok free followers 2021,tiktok free usa hack 2021,tiktok free likes usa 2021,tiktok free followers 2021 usa,hearts free tiktok
KW:
How To Get Free Followers On Tiktok 2021
How To Buy Likes On Tiktok 2021
How To Get Tiktok Followers Free 2021
Tik Tok Fans Generator No Human Verification 2021

Source of article:

2. https://www.purchase.edu/live/events/21400-tik-tok-video-competition

Till top