Träning och trasig kamera

Allmänt / Permalink / 0
Hej på er! Snart dags att dra och till en kamerabutik för att se om min kamera går att laga. Annars är det kanske värt att ingvestera i en ny... Jag som ville spara pengar. Jag hoppas att den går att laga. Verkligen. Jag vill helst inte lägga ut de pengarna. För även om jag egentligen har pengarna så blir jag sååå snål. Det löser sig nog iallafall.
 
Aja ska dra dit snabbt om en stund och ska sedan dra och till gymmet och träna med en kompis. Känner att jag nästa vecka ska börja planera min träning bättre. För just nu har jag typ tränat alla veckans pass på rad och det är ju inte direkt optimalt. Hade en så bra planering förra terminen. Så ska försöka få en likadan den här terminen. Jag ska försöka få till en liknande till den här teminen. Jag kör ju mest basövningarna alltså, marklyft, bänkpress och knäböj men sen kör jag även pullups och millitärpress ibland. Just nu har jag dock istället för att köra vanliga mark fokuserat på sumomark och det går verkligen frammåt. Är snart uppe i samma vikter som i min vanliga mark. Dock tror jag att jag tappat lite i vanlig mark under den här tiden. Men det gör inte så mycket. 
 
Så det jag fokuserar mest på just nu är bänkpress och marklyft för de är de som känns roligast just nu. Har aldrig varit ett stort fan av knäböj för tycker det är så obekvämt. Hade tänkt göra det idag men min kompis ville hellre köra mark tror jag så får se. Som sagt har ingen träningsplanering just nu utan det är lite kaos haha.
 
Till top