Dagens träningspass

Allmänt / rörelse, träning, workout / Permalink / 0
Idag så körde jag pass tre vecka tre på styrkelyft schottis och måste säga att det känns riktigt bra och känns så bra att börja på vecka 4 nästa pass! så tänkte köra en liten update på dagens träningspass. vill verkligen blogga mer om min träning men har alltid tänkt när jag blir lite starkare eller lite bättre men känner att jag skiter i det. Det känns ju lite roligare att ni ska få se en utveckling. För mig i löpning var det en inspiration. när jag kämpade med 2 km och alla ba: jag sprang 1 mil. så nu kör vi!


På passet idag var huvudövningen bänkpress och knäböj. Båda kändes ganska lätt och det var ändå vikter som kändes tunga förut. I bänkpress är mitt stora mål 40 kg och har som max bänkat en etta på 38,5 kg. I dagens bänkpass körde jag flera ettor på 35 och det har ändå känts ganska tungt förut. Jag är så säker på att jag lätt kommer att bänka 40 efter programmet. Tänk om jag nu inte gör det hahaha fatta hur besviken jag kommer att bli haha. 

Många pass jag tränat nu efter skolan har jsg bara känt mig så sliten men just nu känns det faktiskt superbra! Inte varit såhär pigg efter ett pass innan. Har också funderat på om man borde träna morgonpass lite mer för jag gillar inte folk på gymmet. Jag är lite introvert på det sättet. träning är min meditation :) 
men vi får se hur jag gör. hur brukar ni göra för att få ihop träningen?

Till top