Min vecka

Allmänt / mat, träning, vecka / Permalink / 0
eckans bästa:
Skulle nog säga två saker. nämligen bland annat en föreläsning jag var på i torsdags. låter säkert jättetorrt men jag lovar det var intressant. Den handlade om studieteknik och det var ändå saker som jag känner att jag inte hört förut inte bara samma tråkiga gamla saker om och om igen. ja ni vet. brukar ju alltid vara: använd kalender gör saker i god tid osv. men inte här inte. Den andra saken var att jag var på en av mina fvaoritresturanger nämligen holy cow på ringvägen som är en indisk resturang och det är så gott! dessutom har de så mycket vegitariskt och veganskt. det är inte som när man som vegitarian går till en resturang och ba ja jag får väl ta den här eftersom det är det enda vego på menyn hahha. 

veckans sämsta:
Har inte riktigt kommit in i rutin med att somna tidigt så är så trött. Jag brukar vara som en pensionär som typ sover vid 11 men har inte riktigt hittat tillbaka till min kvällsrutin. kanske måste hitta något nytt också för min kvällsrutin funkar typ inte om jag träffar människor för jag måste typ vara själv. men funtar på om man kanske ska börja med lite kvällsyoga igen? I think so

veckans träning:
har gått så bra! har ändå fått till 4 pass den här veckan. Alla passen kändes kanske inte helt 100 men det är ju inte så konstigt om man tränar efter en lång dag. Jag kör ju styrkelabbets program styrkelyft schottis och den här veckan började jag med vecka 3. Jag började ju mitt i veckan så det gnager lite i mig att träningsveckan släpar lite efter. nästa vecka kommer jag ju nämligen köra sista passet vecka  3. Men träningsveckan överlag är iaf 7/10.

veckans favoritpodd: 
folk som pratar mycket om barn osv är inte riktigt min grej. därför lyssnar jag ofta inte på personer som har små barn men jag måste säga att det finns ett undantag: Angelica och Alexias podd är annorlunda och tycker att Angelica är en så sjukt skön person!

veckans favoritmat:
Defintivt min avokadosås som det kom upp ett recept för igår. Jag har någon grej för pastarätter just nu vill verkligen äta pasta typ hela tiden. Varje gång jag ser någon story med pasta så känner jag bara: I want!Till top