WWF

Allmänt / Permalink / 0
Hej på er! 
Folk som känner mig vet att jag är lite besatt av miljön och tänker på den ganska mycket. Därför har jag typ total panik över att regnskogen brinner. Not even a joke: total panik. Just tanken på att det är en punkt när det är för sent ger mig stress. Alla bara sitter här och stirrar medans inget händer. Är inte så att jag gör sinnessjukt mycket men jag är ingen stor miljöbov. Jag gör mitt lilla och försöker göra mer hela tiden. Något som ger mig panik är att människor fortfarande accepterar att folk flyger så mycket och allt. Jag har flygit en gång iår (inte retur) och det har jag ångest över.
 
Jag övervägde ett tag att bara följa människor som tänker lite på miljön eller iallafall inte flyger utomlands mer än 1 gång per år utan rimlig anledning (semester är ej rimlig anledning) men insåg att jag typ inte kan följa någon då... 
 
Just att regnskogen brinner ger mig panik eftersom jag vet att regnskogen är typ det viktigaste vi har. De flesta av våra moderna mediciner har koppling till regnskogen. De håller igång (tror det var rätt siffra) 20 procent av vårt syre. Och snart är vi i punkten där regnskogen inte kan återhämta sig. Där det är FÖR SENT. 
 
Just syret fastnar lite extra i mitt huvud då jag har astma. Jag har ganska ``extrem´´ astma. Jag mår dåligt av alla förändringar i luften. Bara tanken på att kunna andas 20 procent mindre syre i varje andetag ger mig panik. Det är redan så extremt tungt som det är och jag vill kunna fortsätta andas någorlunda bra i många år till. Därför så kan ni gärna donera någonting till WWFs akutinsamling för regnskogen. Jag har inte så mkt pengar just nu men donerade ändå 50 kr så snälla donera till den eller någon annan regnskogsinsamling! Vi kan fortfarande rädda det här!
 
Till top