Min vecka

Allmänt, Min vecka / 2019, cocoa brown, min vecka, un poco / Permalink / 0
Hej! Känns som att den här veckan har flutit på så snabbt. Känns som att jag skriver dessa inlägg hela tiden men det är ju bara en gång i veckan haha, men tiden går ju så snabbt när man har roligt?!?
 
Veckans bästa:
Helt klart min kväll på un poco. Älskar verkligen un poco och älskade hela kvällen det var så mysigt. Framförallt så älskar jag ju att klä upp mig och umgås med vänner så det är så skönt. Att bara inte tänka på plugget konstant. Även om jag är en fattig student haha så tycker jag att det är värt att lägga pengar på sånt även om jag kommer ha mycket mindre pengar framöver.
 
Veckans sämsta:
Har någon sinnesjuk dödsångest och inte bara för mig själv utan för andra runt omkring mig. Jag blir verkligen helt knäpp och tror att alla ska dö i sömnen eller någonting och jag måste säga att det verkligen påverkar min sömn. Måste verkligen hitta ett sätt att hantera det på... har ni något tips så kommentera gärna!
 
 
Veckans träning: 
Kört lite mindre cardio än jag tänkt men ändå fått till 4 pass även om det fjärde var typ hälften så långt som mina pass brukar vara. Jag försöker dock att inte lägga värdering i det då jag faktiskt varit sjukt trött den här veckan så känns inte helt orimligt att jag är lite tröttare och orkar träna lite mindre än vanligt.
 
Veckans favoritprodukt:
Kommer verkligen inte på någon produkt på rak arm för känns inte som att jag använder så många produkter haha (gör säkert det utan att jag tänker på det) men när jag tänker lite så är det min BUS från cocoa brown som jag älskar. Dock så skulle jag vilja prova nån brun utan sol spray pga lathet men de jag provat har man inte sätt något resultat av alls så blir lite för chicken för att köpa någon ny igen. 
 
Veckans favoritmat:
Måste säga mina hemmagjorda proteinbars. Kommer att komma ut ett blogginlägg om dem med recept och allt så det är bara att hålla utkik i veckan!
 
Veckans serie:
Har lite seriebrist just nu men måste verkligen säga friends. Har sätt hela serien men det 
är så lätt att se på. När man har lite bråttom och så så kan man ju känna att man bara vill se något lättsamt och då är verkligen friends såå bra. 
Till top