Veckans utvärdering

Allmänt / min vecka, vecka / Permalink / 0
Hej! 
Tänkte göra en liten lista om veckan nu igen! Känner att det är ett så härligt sätt att sortera tankarna på. Så här kommer den:
 
Veckans bästa:
Skulle nog säga i lördagskväll när jag och några vänner var hemma hos en kompis och hängde. Vi badade i hennes pool och bara hängde och åt middag tillsammans och så och det var så mysigt lever verkligen för sånna kvällar.
 
Veckans sämsta:
Definitivt att jag har begövt plugga så mycket. Har ägnat större delen av helgen till plugg och så. Dock så får jag väl skylla mig lite själv eftersom jag borde pluggat mer under vardagarna så nu den här veckan ska jag plugga gärnet på vardagarna så jag kan få en heeeelt ledig helg nästa vecka för oj så skönt. 
 
 
Veckans träning
Veckans träning har gått så bra. Har gjort alla mina 4 pass den här veckan och alla passen har känts bra. Insåg nu när jag skrev detta att jag glömde göra två assisterande övningar som jag tänkte göra idag men aja det gör nog inte direkt så stor skillnad. Kommer även att posta träningspasset jag gjorde idag här på bloggen imorgon. Söndagar är ju den enda dagen i veckan där jag inte följer ett program utan bara gör lite andra övningar som jag tycker är kul vid sidan om min träning. Så om du vill se det passet så får du kika in imorgon!
 
Veckans favoritprodukt:
Använder ju inte så mycket smink men hade på mig foundation för några dagar sen och insåg hur mycket jag älskar min foundation. Jag har Nyx foundation som heter ``total control drop foundation´´ och den är så bra. Den är inte jättetäckande utan så lätt och nice. Eftersom den inte är supertäckande så måste man ha färgen som passar än för att det ska se bra ut men när man har den så wooow så snyggt! Den är dock ganska dyr (iallafall för att vara nyx) men eftersom jag inte använder den så ofta så gör det inte så mycket för mig
 
 
Veckans favoritblogg:
En av mina favoritpersoner just nu är Alexandra bring och därför så älskar jag hennes blogg också! Alla är inte lätta att hitta på feedly men hon finns där så mitt bloggläsande är räddat haha
 
Veckans favoritmat:
Nu när jag skulle skriva denna insåg jag att jag typ inte ätit något specifikt den här veckan. Fy vad trist person jag är. Har typ ätit allt på språng och ja då blir det tråkig mat till alla mål men är ju lite besatt av avokado hotmelt på espresso house så måste väl säga den.
 
Ser jag mest fram emot med nästa vecka:
Tänker vara tråkig och säga att jag ser fram emot så mycket. Men skulle bland annat säga den här träningsveckan eftersom jag börjar komma i slutet av programmet vilket är superspännande. Sen skulle jag också säga att få hem en av de där hudvårdsgrejerna jag beställt (som jag dock måste vänta med att använda i två veckor :(. Men också att få använda indy beauty produkterna och se vad jag tycker! Helt enkelt är jag taggad på en ny vecka!
Till top